Hur man installerar en '94 Civic Lip Kit

Den 1994 Honda Civic är en tuner favorit på grund av dess lätt att arbeta på drivlinan och skottsäker pålitlighet, även i modifierade. Men estetik i 1994 Civic är något saknas och kan förbättras avsevärt genom att installera en läpp kit. Lip kit är glasfiber eller polyuretan karosspaneler som passar längs framsidan botten av bilen för att förbättra aerodynamiken och ge sken av en mer aggressiv hållning. Denna process kan ta en hel dag så har en extra bil om du behöver springa ärenden. Saker du behöver
Lip kit
vatten
Tvål
Handdukar
Borrmaskin
Däck järn
Bil jack
stödbenet
Visa mer Instruktioner
1

Kör Honda Civic någonstans platt, företrädesvis din uppfart eller garaget eftersom du kommer att ta bort dina däck - som ofta stjäls. Placera Honda in i parken och sedan dra åt parkeringsbromsen upp. Töm din Honda av alla extra grejer så att det blir lättare att jack upp. Placera domkraften under främre högra uttaget punkt och sedan pumpa upp det tills det hörnet är hjulet förlorar kontakt med marken. Skjut in en pallbock och upprepa processen på den främre vänstra hörnet.
2

Ta framdäcken från Honda Civic med däcket järn att skruva isär muttrarna. Dra däcken av och placera dem på ett säkert ställe. Rengör Honda Civic med tvål och vatten för att avlägsna smuts och skräp. Torka sedan bilen av med handdukar, som alla vattendroppar fångade mellan karosseridelar kan leda till tidig korrosion.
3

bort läppen lager front från Honda Civic genom upplåsning av fyra plast som fäster läppen till stötfångaren. Skjut in den nya front läpp tills du hör plastclips klick. Borra de skruvar som medföljde satsen i skruvhålen i läppen så att den nya läppen är fäst vid den främre stötfångaren.
4

Sänk Honda Civic ner från pallbockar och ta det för en provkörning. Lyssna efter eventuella knarrar eller drar som skulle tyda på att läppen kommer bort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89317.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.