Hur man byter racket på en BMW

Den takräcket på en BMW används för att lagra bagage, sportutrustning och andra redskap som inte får plats inne i bilen. När räcket är skadad eller felaktigt installerad, dragande last på biltaket är osäkra. Lyckligtvis ersätter kuggstången är en ganska enkel process. Allt du behöver är ett par verktyg och ungefär en halv timmes tid. Saker du behöver
Lämplig takräcke kit
Skruvmejsel
Skiftnyckel
Måttband
Visa fler instruktioner Review bort den gamla Rack
1 < p> Lossa skruvarna som håller rack barer på fötterna med hjälp av en skiftnyckel. Fötterna är de block som är monterade på taket på BMW.
2

Lossa lås på fötterna med fingrarna. Vänd dem till vänster tills fötterna släpper från taket av bilen. Vissa fötter är monterade med sugkoppar som är placerade på botten, medan andra är fast på taket.
3

Tvätta bilen med varmt tvålvatten och låt den torka helt innan du installerar nya rack.
installera de nya Rack
4

Separat de främre fötterna från de bakre fötterna, som monterar till BMW tak fram och bak, respektive.

5

Fäst bar fästen till toppen av fötterna med skruvarna som medföljer takräcke kit. Rikta in hålen i baren fästen med hål i toppen av fötterna. Sätt skruvar, tillsammans med lämpliga brickor och dra åt dem med en skruvmejsel.
6

Placera gummifötter på botten av fötterna i de förborrade hålen. Sätt i en skruv i varje hål och dra åt med en skruvmejsel. Gummikuddarna hindrar fötterna från repor takytan.
7

Sätt den främre takräcket bar in i baren monteras på framhovarna. Sätt den bakre baren takräcke till baren monteras på de bakre fötterna.
8

Sätt i skruvar som ingår i takräcket kit i hålen i staplarna takräcke. Dra inte åt dem just nu.
9

Mät bredden på framsidan av taket, nära framsidan av dörrarna med ett måttband. Justera de främre fötterna så att de är åtskilda på samma avstånd som bredden på taket.
10

Öppna de främre och bakre dörrarna till BMW. Mät bredden på taket, nära den bakre sidan av dörrarna och justera de bakre fötterna om det behövs. Dra åt skruvarna på barerna lasthållare med en skruvmejsel för att låsa dem på plats.
11

Sätt främre och bakre fötterna på taket på samma ställen du mätt.
12

Stäng klämmorna på fötterna så ena halvan vilar på taket, medan den andra halvan något sveper runt takkanten.
13

Dra låsen på fötterna med din fingrarna tills fötterna är låsta på taket. Tug klämmorna för att se till att de sitter fast i taket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89533.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.