Hur man installerar Ledningar i en 1993 Eclipse huvudenhet

The Eclipse är en sportbil designad och tillverkad av Mitsubishi Motors. Den styling, överkomliga priser och prestanda Eclipse gjort det ett populärt fordon på eftermarknaden modifiering community. Ett brett utbud av eftermarknaden delar är tillgängliga för Eclipse, inklusive huvudenheter, vilka är kombinationer av en kompakt-skiva spelare och förstärkare konstruerad för att ersätta enheten fabriken huvudet. För de flesta människor, är den svåraste delen av att installera en ny huvudenhet ledningar enheten till bilens befintliga elsystem. Saker du behöver
18-gauge wire strippor
Kablage
eltejp
lödning pistol (valfritt)
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven och koppla bort den negativa batterikabeln. Skala bort 1/4 av en tum av avskärmning från varje elektrisk tråd av kablaget med 18-gauge wire strippor.
2

Strip 1/4 av en tum av avskärmning från varje elektrisk tråd av huvudet enhet med kabelskalaren.
3

Anslut nakna elledningar i kablaget till de nakna elektriska kablar i huvudenheten. Konsultera ledningar guider från båda enheterna för att avgöra vilka kablar för att ansluta. Till exempel, om den positiva främre vänstra högtalarkabeln på kablaget är orange och den positiva främre vänstra högtalarkabeln på huvudenheten är röd, skulle du ansluta de orange och röda trådar. För anslutning av kablarna, bara vrida exponerade ledningar tillsammans.
4

Löd alla elektriska anslutningar med en lödning pistol. Detta steg är valfritt, men kommer att ge en fastare koppling mellan dina elledningar och minskar risken för sladdar frånskiljande.
5

Wrap alla utsatta ledningar i eltejp. Se till att täcka alla synliga delen av utsatta ledningar med tejpen. Utsatta ledningar kan orsaka kortslutning och elektrisk skada. Om trådarna från antingen stereo eller kablaget inte är ansluten, täcka ändarna på dessa kablar med tejp samt.
6

Anslut plastlock på änden av kablaget till plastlocket i instrumentpanelen som tidigare var ansluten till din fabrik huvudenhet.
7

Anslut antennkabeln, typiskt en tjock, orange kabel på baksidan av din nya huvudenhet. Anslut den negativa batterikabeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82460.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.