Hur installerar jag en stereo i en 1983 Mustang?

Som av 2011, kanske en ny bil stereo inkluderar en CD-spelare med MP3-stöd och USB-anslutningar för bärbara mediespelare. Ansluta en ny stereo till ett äldre fordon, såsom en 1983 Mustang, kan utmanande, men det kan göras med rätt verktyg och lite tålamod. Tillsatsen gör att du kan njuta av stilen av en klassisk bil som dig erfarenhet ljud som produceras av modern ljudutrustning. Saker du behöver
eltejp
sidavbitare
liten skruvmejsel (eller liknande formad anordning) katalog CD-spelare mount
CD-spelare kablage
Skiftnyckel

Visa fler instruktioner
1

Strip 1/2 tum av avskärmning bort från baksidan av trådarna kommer ut på baksidan av CD-spelaren och utanför trådarna på den nakna änden av kabelnätet med hjälp av tråd strippor. Bil elektriska ledningar har en 18 gauge bredd. Se till att du placerar kablarna i 18 gauge spår av kabelskalaren att undvika skivning genom tråden.
2

Anslut ledningarna från ledningsnätet till kablarna från CD-spelaren genom att bestämt vrida tillsammans med nakna, oskärmad avsnitt av tråd som du utsatt i steg 1. I de flesta fall är det helt enkelt en fråga om att matcha färgerna på kablarna, men rådfråga de inre kablarna guider som följer med ledningsnätet och CD-spelaren för att se till att kablarna är anslutna utifrån delad funktion. Till exempel bör jordledningen från kabelnät kopplas till jordledningen från CD-spelaren. Varje avsnitt av sammanfogade tråden med 1/3 tum av eltejp på Addera 3

Wrap den avdelning där den bara tråden sammanfogas. Wrap på ett sätt som inte lämnar någon skalad kabel exponerad.
4

i parkeringsbromsen på Mustang och växling till neutralläge. Detta flyttar växelreglaget ur vägen, vilket är nödvändigt för senare steg.
5

Öppna Mustang huva och koppla den negativa batteripolen. Arbeta aldrig på elsystemet med en levande fordon.
6

bort din Mustang instrumentbräda. Flera triggerpunkter över instrumentbrädan måste tryckas in för att säkert ta bort det. En bild av den exakta platsen för dessa triggerpunkter kan hittas i Mustang instruktionsboken. Koppla bort alla eventuella elektrisk utrustning som är ansluten till instrumentbrädan, t.ex. cigarettändare, genom att trycka ner på plasten frigöringsflik finns på baksidan av varje enhet med en skruvmejsel eller en liknande anordning. Ställ instrumentpanelen åt sidan för att ge dig själv utrymme att arbeta.
7

Lossa skruvarna systemets lager stereo på plats med en skiftnyckel. Det är oftast bara två bultar och de ligger direkt under stereo huvudenhet.
8

Dra stereo huvudenheten rakt mot dig själv efter bultarna tas bort. När baksidan av huvudenheten exponeras, koppla bort de två punkter som är anslutna till baksidan av enheten genom att trycka på frigöringsflikarna med skruvmejseln. Den enda tjock tråd är antennen, medan den stora plast kontakt med flera mindre trådar innehåller marken och anslutningar högtalare.
9

Anslut stora plast flik som du kopplade bort från beståndet huvudenheten i steg 8 i plasten receptor fliken på ledningsnätet. Anslut antennkabeln på baksidan av den nya CD-spelaren.
10

Re-ansluta batteriets minuspol och testa CD-spelaren för att kontrollera att det fungerar. Koppla bort den negativa batteripolen igen när du är säker på att CD-spelaren är ordentligt ansluten och fungerar.
11

Skjut cd-spelaren in den tomma platsen på instrumentbrädan där den tidigare huvudenheten var belägen. Säkra det med nyckeln och samma bultar som du tog bort i steg 7. Som du kopplade bort i steg 6, och installera instrumentpanelen genom att helt enkelt applicera kraft vid lanseringen
12

Re-ansluta någon elektrisk utrustning Poäng som du använde för att ta bort det.
13

Re-ansluta batteriets minuspol och stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82366.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.