Hur man återställer faslinjära Bilstereo

Phase Linear, ett dotterbolag till Jensen, tillverkar och distribuerar produkter bilstereo som säljs över hela världen. Även om flera olika modeller, vissa faslinjära cd bilstereo modeller har en enkel metod som används vid återställning av interna minnet inställningarna för huvudenheten. Återställa huvudenheten till de ursprungliga standardinställningarna återställs korrekt funktionalitet under vissa feltillstånd. Utföra en återställning kommer också att ge ett bekvämt sätt att justera CD-spelarens kontroller från de ursprungliga baslinjen inställningar. Saker du behöver
gem eller kulspetspenna
bilens instruktionsbok
Automotive säkring avdragare
Visa fler instruktioner
1

Vrid bilens tändningslås till den "ACC" eller likvärdig ställning.
2

Tryck på "Öppna"-knappen om din modell har en infällbar LCD monitor.
3

Undersök fronten på CD-spelaren och lokalisera den lilla infällda "RESET"-knappen. Om CD-spelaren har en löstagbar frontpanel, tryck på "Release"-knappen och ta bort fronten från huvudenheten, återställningsknappen för vissa löstagbar frontpanel modeller kan placeras under huvudet enhetens disc-skivöppningen
. 4

Tryck den lilla "Reset"-knappen med spetsen på en kulspetspenna eller ett gem. Håll "Reset"-knappen för en eller två sekunder för att återställa huvudenheten till de ursprungliga fabriksinställningarna.
5

Undersök instruktionsboken för fordonet och hitta platsen för "RADIO" säkring Om din CD-spelare modell innefattar inte en "Reset"-knappen. Vanligtvis kommer den lämpliga radio säkringen ligga inom området stuga på fordonet. Vrid tändlåset till läge "OFF".
6

Öppna facket gruppcentralen och ta lämpliga "RADIO" säkring, med en bil säkring avdragare. De flesta biltillverkare anbringa ett litet diagram säkring plats till gruppcentralen täckning för din bekvämlighet.
7

Sätt tillbaka säkringen i panelen för att slutföra återställningen.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82815.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.