Vad du ska titta efter i Battery Boost & Förrätter Jump

Bärbart batteri booster system är ett bra verktyg för att ge din bil en start nödsituation hopp om batteriet dör. Booster-system kan vara allt från en enkel modell som bor i handskfacket som ökar batteriet till en nivå där den kan starta fordonet till ett system som kan blåsa upp dina däck och ger ett arbete ljus på samma gång. Starteffekt

hoppa förrätt enheter fungerar som om du hade hakat din bil till en annan med startkablar. Du vill vara säker på att hoppa förrätt enheten har tillräckligt med kraft för att starta motorn på din bil. En liten subcompact bil behöver inte samma storlek enhet som en fullstor pickup truck. Att få en enhet med mer makt kan göra startprocessen enklare eftersom den har befogenhet att avvara. Batteri boosters fungerar som en batteriladdare för en skruvdragare. De sippra in ström till bilens batteri, så att den kan användas för att starta bilen. De är oftast mindre enheter som kan passa in i handskfacket och arbete genom att koppla in en cigarettändare eller makt port uttag. Använda ett batteri booster tar mer tid att få bilen igång, men du behöver inte gå under huven.
Andra funktioner

hoppa förrätt enheter ofta har extra inbyggda funktioner för att göra dem mer användbara. De kan ha en hög intensitet ljus för att göra det lättare att se vad du gör på natten. Däckpumpar är också allmänt tillgängliga. Några har även växelriktare så att de kan ge 110-volts ström. Ett annat gemensamt drag är en 12-volts port. Möjligheten att ladda genom att hushåll ström gör det lättare för vissa enheter för att föras tillbaka till full laddning. Batteri boosters brukar inte ha dessa extra funktioner eftersom de är utformade för att sippra ut bilens batteri då få laddas genom samma port.
Kabel storlek och längd
< p> hoppa förrätter har samma typ av kablar och klämmor som startkablar. Ju tjockare kabeln, desto lättare är det att överföra kraften och desto snabbare fordonet startar. Längre kablar kan låta dig ställa in enheten på marken för att starta så att du inte behöver ha någon hålla den eller hålla den på motorrummet. Batteri boosters har i allmänhet inga kablar eftersom de ansluter till en 12-volts port inuti fordonet. Storleken på tråden spelar ingen roll så mycket eftersom mängden energi som överförs är mindre. Tjockare kablar blir mer hållbara och mindre benägna att överhettas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-starters/80358.html

Previous:
Next:

Bil Förrätter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.