Hur Transfer Bil avdelningarna i Pennsylvania efter någon dör

Om en fordonsägare ska dö i Pennsylvania, kan bilens ägande överförs till en ny ägare. Den avlidnes arvtagare eller vem de avlidna specifikt namn i ett testamente är berättigad att få titeln överförs och blir den nya ägaren av fordonet. Saker du behöver
Dödsattest
Pennsylvania Department of Transportation MV-4ST formen (efter behov) katalog Pennsylvania Department of Transportation MV-39 (vid behov) katalog Originaltitel
Försäkringsbevis
Visa fler instruktioner
gemensamma ägarna som tillerkänts Survivorship
1

Skaffa titeln på fordonet och leta efter alternativ "delägare med rätt av Survivorship" och "Hyresgäster gemensamt. " Om alternativet är markerat med "gemensamma ägarna med äganderätten" är bilen automatiskt vidare till de överlevande ägarna men kräver att personen att ansöka om en ny titel enbart i sitt namn eller med annan gemensam fest.
2

Samla den ursprungliga titeln, Pennsylvania Department of Transportation MV-39 formen, ett original dödsbevis, försäkring information och tillämpliga avgifter. Avgiftsbefriade om gemensamt ägande var mellan en man och hustru. Om bilen ägdes gemensamt med någon annan än en make, är en $ 22,50 avgift krävs. Handlingarna till Department of Transportation, Bureau of Motor Vehicles, 1101 S. Front
3

Mail St, Harrisburg, PA, 17104
Hyresgäster i Common Form
4

Fastställ om en verkställare av den avlidnes vilja har utsetts. Den testamentsexekutor måste tilldela den nya titeln till mottagaren av fordonet.
5

Samla en kopia av testamentet och kortformen intyg som tjänar som bevis för en verkställare utnämning, en färdig Pennsylvania Department of Transportation MV-4ST formen, bevis på döden, den $ 22,50 certifikat för titeln avgift och en $ 6 för en registreringsskylt övergångssumman. Plattorna är endast överlåtas till make, barn, föräldrar, svärföräldrar, styvföräldrar och styvbarn. Annars den nya ägaren måste ansöka om nya registreringsskyltar.
6

Skicka in MV-39 form utöver de ovan nämnda dokumenten, exklusive bevis verkställare tidsbeställning, om ingen exekutor namnges för viljan eller Om det inte finns något testamente och fordonet kommer att överföras till en make, barn eller föräldrar.
7

Hitta en lokal Department of Transportation, Bureau of Motor Vehicles agent och föra de samlade material till kontoret. MV-4ST formen kan inte laddas ner på nätet. Att slutföra "Hyresgäster i Common" formulär för att överföra äganderätten, måste du begära formuläret och fylla i det i-person.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150769.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.