Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur Töm bränsletanken på en Jet Ski

Om du behöver göra reparationer på din Jet Ski, är det en bra idé att tömma bränsletanken innan du börjar. Du vill inte läcker bränsle eller oavsiktlig start medan du arbetar. Tyvärr inkluderar mest vattenskotrar, såsom vattenskoter och Sea-Doos, inte en plugg för att tömma tanken lätt. Du kan börja sifonering genom att suga en ände av en slang. Men det är mycket säkrare att använda en manuell hävert pump. Saker du behöver
Sifon pump
Töm bränsletanken
Visa fler instruktioner
1

Stäng av motorn, ta ur nyckeln och låt båten sitta tillräckligt länge att motorn och tanken svalna. Hävert hett bränsle kan vara farliga och orsaka brännskador.
2

Fäst en slang och slang anslutning till båda ändarna av pumpen. Dra i kontakten ordentligt.
3

Öppna tanklocket på vattenskotrar och sätt intaget slangen till slutet är nedsänkt. Intaget slangen är oftast nära handpumpen.
4

Ställ den tomma bränsle behållaren på golvet. Placera den så att den är lägre än båtens bränsletanken. Detta gör att gravitationen att dra bränsle i behållaren.
5

Placera avloppsslangen i den tomma bränsletanken.
6

Håll pumpmekanismen med ena handen medan du drar ut pumphandtaget. Skjut tillbaka den i tre eller fyra gånger för att starta gasen flödar. Vid denna punkt, kommer du inte längre behöver hålla pumpa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135761.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.