Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur man kan förbättra gas körsträcka på upplyfta Trucks

Den genomsnittliga pickup truck, till sin natur, är ett mindre bränslesnåla fordon än de flesta bilar på vägen. Detta är helt enkelt eftersom en lastbil använder en tyngre ram, tunga fjädring och en kropp design som är upprätt och mindre luftmotstånd. Visst, vissa åkare vill anpassa eller shoppa sina fordon genom ett organ eller suspension lift. Detta lyft görs ofta av estetiska skäl eller för att få större markfrigång för terrängförhållanden. En av konsekvenserna av att palla upp höjden på lastbilen, men är en ytterligare nedgång i gas körsträcka. Instruktioner
1

Begränsa mängden eftermarknaden accessorizing för din lyfte upphämtning och /eller försöker vara selektiv i den typ av tillbehör du lägger till. En av fördelarna med att runka upp en lastbil är möjligheten att montera större däck och hjul. Om möjligt, dock väljer legering eller aluminiumhjul snarare än stål, som stålfälgar kommer att lägga onödig vikt. Också undvika att lägga många yttre tillbehör, såsom ljus barer, barer rulle, barer steg, vinschar, missöden eller galler vakter. Extremt stora däck med off-road slitbanan kommer också minska bränsleförbrukningen.
2

Kör din jacked-up truck vid lägre hastigheter när de reser på motorvägen. Eftersom lastbilen sitter högre upp från marken, stöter det mer luftmotstånd och friktion. Denna brist på aerodynamik hindrar bilens gas körsträcka vid höga hastigheter. Således kommer köra jacked-up truck vid 55 mph eller lägre förbättra dess effektivitet.
3

Undvik att använda bilens fyrhjulsdrift när det är möjligt. Mest lyfte lastbilar är fyra-wheel-drive kan, oavsett om det är att trycka på en knapp eller om du måste låsa in de manuella nav. Använda fyrhjulsdrift, dock sker på bekostnad av ökad gas användning. Således, växla över till att använda tvåhjulsdrift helst du stöter goda körförhållanden. Fyrhjulsdrift bör endast användas när det är absolut nödvändigt. Undvik att använda lyfte pickup för dagliga ärenden eller flera, små resor
4

. Om du kan, välja en annan, mer ekonomisk hushåll fordon istället. På så sätt sparar du både pengar och gas. Använd din jacked-up truck endast vid behov eller för fritids terrängkörning.
5

Kontrollera däcken och deras anpassning. Först, se till att däcken är helt uppblåst. Om de är underinflated, kommer din bil att uppleva en förlust i bränsleekonomi. Dessutom, om du har installerat större all-terrain eller däck lera, måste du se till att de är ordentligt i linje med en professionell. Om däcken är ur linje, kommer du också uppleva minskad bränsle körsträcka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135518.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.