Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Hur man undviker Radar Biljetter

Radar pistol teknik som används av poliser gör undvika fortkörningsböter hårdare än någonsin. Genom att klocka drivrutiner, kan poliser många gånger noggrant mäta hastigheten på en enda förare och biljett honom därefter. Ute på den öppna vägen, men det finns sätt att förarna kan undvika radar pistoler och biljetterna som medföljer dem. Vare sig du är ute efter att identifiera radar fällor eller vill komma undan med att köra fortare än normalt, kan du vidta åtgärder för att minska dina chanser att bli märkt av poliser med radar pistoler. Saker du behöver
radar detektor (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Kör med en hastighet i förhållande till omgivande trafik. Genom att hålla din hastighet 5 och 10 miles i timmen i hastighet av omgivande trafik, kan du förbättra chansen att du inte kommer att pekas ut av en polis med en radarn.
2

Undvik att vara täten bilen eller den sista bilen i en förpackning av förare. Den bly-bil är ofta en att få märkt av poliser väntar på att dela ut biljetter. Om ledningen bil i en förpackning undgår upptäckt, kan den sista bilen i en linje också vara den som tar fallet i en förpackning med förare som kört över hastighetsgränsen. Addera 3

Stay i mitten och långsamma körfält. Pass i omkörningsfilen, men inte driva det. Om du kommer över hastighetsgränsen, ofta poliser läger i median utskärning intill omkörningsfilen på en motorväg. Även om andra är fortkörning, är föraren i omkörningsfilen ofta en en polis biljetter. Var uppmärksam på var median utskärningar är, som polisen ofta vänta där med radar för att klocka drivrutiner.
4

Köp och installera en radar detektor om det är lagligt i ditt tillstånd. Var uppmärksam på statens lagar. Många stater tillåter radarvarnare, och kostnaden för en är väl värt att undvika en kostsam fortkörningsböter.
5

Undvik att köra hög profil eller braskande fordon. Bright-färgade bilar och flashiga roadsters dra mer uppmärksamhet än utmärker fordon. Om alla i ett pack bilar är fortkörning, de uppseendeväckande bilar är mer benägna att bli stoppad av polisen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149904.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.