Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur du kopplar ett Bluetooth-telefon med ett 2010 Malibu

Som om körningen inte redan var farligt nog, mobiltelefoner och andra mobila enheter lägga till förvirring och ytterligare distrahera bilister på en daglig basis. De flesta biltillverkare erbjuder Bluetooth-aktiverade handsfree-kommunikation för att hålla förarens händer på ratten. Chevy erbjöd 2010 Malibu med ett liknande system som drevs genom kontroller monterade på ratten, samt genom röstkommandon. Para ihop din mobiltelefon till Malibu Bluetooth-system kan vara svårt i början, men du kommer att känna i kommandot när du är klar. Instruktioner
1

Vrid på tändningen, men starta inte motorn. Tryck och håll ned samtalsknappen på ratten, indikeras av en telefon och ansikte ikonen. En ljudsignal hörs, följt av ett "Ready" visas på radion skärmen. Släpp anropsknappen.
2

Säg ordet "Bluetooth" och vänta på ett bekräftande ton. Säg ordet "par" och vänta på en annan bekräftande ton. En fyrsiffrig PIN-kod kommer att visas på skärmen.
3

Förvandla din mobiltelefon på och bläddra till menyn Telefoninställningar. Rulla till menyn Bluetooth, välj sedan Pair alternativet. Telefonen ska visa "General Motors" som ett tillgängligt val. Välj "General Motors" och ange PIN-koden som visas på radion skärmen i din mobiltelefon, tryck sedan på OK eller Klar.
4

radio Skärmen uppmanar dig att namnge mobiltelefonen. Ange telefonens namn, med hjälp av de rattmonterade pilknapparna. Radion kommer att visa telefonens namn när du är klar.
5

Håll samtalsknappen i två sekunder tills du hör en bekräftande ton. Säg ordet "Dial" och vänta på att systemet att be dig att tala det nummer du vill ringa. Säg telefonnumret och vänta på ett bekräftande ton. Telefonnumret visas på skärmen. Om numret är korrekt, säger "ja" för att initiera samtalet. Om numret är felaktigt, säger "Nej" och försök igen.
6

Tryck på knappen avsluta samtal, indikeras av en telefon på en krok, för att avsluta testet samtalet. Slå av tändningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149638.html

Previous:
Next: No

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.