Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man söker dörren Entry Code Plats på en 1996 Mercury Sable LS

I 1996 års Mercury Sable LS har en fabrik nyckellösa låssystemet, med en liten rektangulär fem-knappars tangentbord, utformad för att kunna träda in i bilen utan en konventionell nyckel . Det nyckellösa låssystemet för din bil ingår en permanent eller "master" femsiffrig kod, som inte kan ändras. Att hitta den permanenta keyless inresa koden kommer även att låta dig att programmera din egen unika personliga kod för att komma in och låsa upp bilen. Saker du behöver
Ficklampa
liten handhållen spegel
Visa fler instruktioner
1

Öppna handskfacket och lokalisera fordonet dokumentation, t.ex. ägarens manuella och annan ägarinformation paket som tillhandahålls av den ursprungliga återförsäljare.
2

granska dokumentationen och lokalisera den lilla plånboken kortet med den permanenta femsiffrig keyless inresa kod. Om plånboken kortet inte kan hittas, följ följande steg för att hitta koden.
3

Öppna förarsidans dörr och justera sätet till det bakersta läget.
4

Placera huvudet direkt under bromspedalen, ovanför förarsidan fotutrymmet. Undersök undersidan av instrumentbrädan, ovanför bromspedalen spak, med hjälp av en ficklampa. Lokalisera den fyrkantiga keyless inresa modul, bosatt intill knäledsförbandet för rattstången.
5

Undersök den högra sidan av keyless inresa och montera den femsiffriga mästare koden tejpade till bostäder. Använd en liten handhållen spegel för att hitta koden, om du har en snedvriden syn på den högra sidan av modulen,.
6

Skriv den permanenta koden ner på en bit papper och hålla den på ett säkert ställe.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149633.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.