Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur Cold Starta en D3B Caterpillar

Den D3B larv är en typ av bandtraktor som släpptes 1979 och gjordes i Japan . Även om denna linje av bandtraktorer har ersatts med den D3C linjen, kan dessa maskiner fortfarande köpas begagnat . Den D3B larv kan vara svårt att starta vid kall väderlek . Även om du kan förbättra caterpillar prestanda genom att ge motorn tid att värma upp på tomgång , kan D3B framgångsrikt startas i kallt väder . Saker du behöver
Oil
Transmissionsolja
Kontinuerligt flöde eter starter
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera din olja och transmission vätskenivåer . Låga nivåer av olja och transmissionsolja kan göra det svårare för en D3B larv att starta , särskilt i kylan . Tillsätt olja och transmissionsolja som behövs .
2

Pump handen handpumpen . Detta kommer att hjälpa D3B start , särskilt om det finns ett problem med överföringen pumpen .
3

Bifoga ett kontinuerligt flödessystem eter injektion . Dessa enheter är utformade för att hjälpa motorn startar bra i kylan och automatiskt styrs av en elektronisk styrenhet för att leverera eter in i motorn , vilket gör det lättare för motorn att vända .
< Br >
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149608.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.