Säkerhetsåtgärder när Låsa bilen med en Remote

Automotive lås fjärrkontroller, även kallad avlägsna nyckelbrickor, ger en enkel, ett steg metod för att låsa ett fordon. De fungerar genom att skicka ett elektroniskt kodad signal till låsning styrmodulen, aktivera elektroniskt eller vakuum-manövrerad koppling. Inget mer behövs än att trycka på en knapp på enheten, med en försäkran om att bilen har låsts mot manipulering och in. Trots samma försiktighetsåtgärder gäller när du låser ett fordon manuellt, det finns några unika försiktighetsåtgärder en fordonsägare bör vara medveten om när man använder sin fjärrlås enhet. Windows, Koffertar, Gates

Innan du använder fjärrkontrollen för att låsa din bil, kontrollera positionerna för alla fönster - de bör tas upp i full-up läge. Bagageluckan, huva lock och bakre bakluckan dörren ska vara nere och stängd i sina låsta positioner. Alla fönster gap ger tillräckligt utrymme för en lås-pick stav eller enhet som ska användas som en stöld post verktyg.
Billarm

vissa avlägsna nyckelbrickor är utrustade med en extra bil larm knappen. Om ditt fordon har denna funktion och säkerhet komponent, använda det tillsammans med din fjärrkontroll dörrlåsning procedur. Vid användning av Addera ditt Visuell och Test Locking Verifiering

fjärrkontrollen för att låsa bilen, leta efter flikarna till fullo retirera in dörrpanelen, eller för sidodörren omkopplaren att röra sig i låst läge. Som en extra försiktighetsåtgärd, manuellt dra på dörrarna för att kontrollera fullt låsningsingrepp, men var noga med att stänga av billarm, om sådan finns. Ibland koppling, elektronisk eller sugmotor underlåter att låsa en eller flera dörrar på grund av signal, motor eller koppling misslyckande. Försäkra alla dörrar inklusive bakluckan facket, är i full låsning läge.
Remote batteriets kondition

fjärrlås enheter drivs av små litiumbatterier, wafer tunn och rund design. De har en normal livslängd på mellan tre och fem år, beroende på användning. Remote batterier kan tänkas dö inom två år eller mindre med tung användning. Byt fjärrkontrollens batterier om deras ålder är misstänkt. En ny uppsättning kan bäras i en handväska, plånbok eller ficka. En extra uppsättning kan döljas på fordonet i ett magnetiskt hide-a-box för enkel hämtning om fjärrkontrollens batterier inte aktiverar låsmekanismen. Addera Key Retrieval

Ta bort nycklar från tänd-och förvara dem säkert på din person vid låsning med fjärrkontrollen. Om fjärrkontrollen slutar fungera eller blir förlorad, kan du öppna manuellt dina dörrar med dina bilnycklar.
Remote Controller Loss Prevention

En fordonsägaren ska ha en trygg tillbehör eller område på sin person för lagring och transport av fjärrkontrollen. Stuvning fjärrenheten inuti en väska eller handväska ficka inuti en djup byxor eller jackficka förhindra förlust eller oavsiktlig felplacering av enheten. Använd clip-on kedjor eller band att fästa fjärrenheten till tillbehöret, eller till en bältesögla, för extra skydd.
Fjärrsignal Stöld Myter

Ett av de mest ihärdiga ryktena har sagt att vem som helst med rätt teknik kan "ta" en radiofrekvens ur luften och duplicera den öppna bilen. Detta kan ha inträffat ett par gånger efter det fjärrlås enheten kom till under 1980-talet, men det var mer av en lyckträff eller olycka än avsiktliga. De avlägsna fjärrkontroller system hade fast radiofrekvenser, och var extremt svårt att fånga och reproducera utan högt sofistikerad hårdvara och mjukvara. Remote teknik sedan dess har förbättrats i alla avlägsna enheter, där man använder rullande slumpmässiga koder som ändras varje gång nyckelbrickan knappen trycks. Oroa dig inte att din signal kan vara stulen från luften för att öppna bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145977.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.