Hur man gör en parkeringsbiljett för en klassrumsaktivitet

En klassrumsaktivitet på bilkörning och parkering lagar kan förbättras genom att visa en parkeringsbiljett. Detta kan ge ett visuellt element till lektionen. Lyckligtvis behöver du inte parkera bredvid en brandpost eller någon annan plats för att få en biljett. Snarare kan du göra din egen med hjälp av en dator med grundläggande skriva programvara, till exempel Microsoft Word. Instruktioner
1

Öppna ett skriftligt program på din dator.
2

Ändra den övre marginalen på sidan till 0,25 ", den vänstra marginalen till 0,25", den högra marginalen till 4,75 "och den nedre marginalen till 5,0". Detta kommer att hjälpa till att få de rätta marginalerna för en parkeringsbiljett.
3

Ändra teckenstorlek till 14 och ändra teckenfärg till röd. Tryck på knappen för att centrera den första raden och i all-caps write: PARKERINGSLAPP. Tryck på "Enter" två gånger.
4

Ändra teckenstorlek till 12 och färgen till svart. Tryck på knappen för att justera texten till vänster på sidan. Skriv vad saker du vill få det att se ut som en riktig parkeringsbiljett. Några förslag har ett licensnummer, fordon beskrivning, datum, tid, kostnader för böter, tidsfristen för att vrida i den fina, kränkning, mätarnumret och kommentarer, såsom "Please ha ordentlig parkering pass." Lägg varje av dessa på en separat rad. Tryck "enter" två gånger.
5

Tryck på knappen för att centrera texten. Skriv "Gör inbetalning till" följt av ett namn, till exempel "City of Austin" och sedan ge en postadress eller webbadress. Detta bör vara på botten av parkeringsbiljett. Om det behövs, ändra teckenstorlekar och ta bort eller lägga till objekt du gjorde i föregående steg, så att det är på botten av parkeringsbiljett, men utan en massa tomt utrymme ovanför den.
6

Skriv ut din parkeringsbiljett.
7

Klipp ut biljetten, med sax, försöker skära runt samma dimensioner som du skapade när du arbetade på biljetten på datorn.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145941.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.