New Jersey Fordon övergivande Lagar

Innan du lämnar din bil någonstans för någon längre tid, är det viktigt att känna till lagar, standarder och potentiella konsekvenser av fordon överges i ditt område. I delstaten New Jersey, de lagar som styr fordonets nedläggning är tydliga, och straffet kan omfatta indragning av ditt körkort och böter på upp till $ 500. Vad som utgör Vehicle Avhopp i New Jersey

New Jersey statens lag utser ett fordon kvar på någon allmän väg eller allmän egendom i mer än 48 timmar som en övergiven bil. Ett fordon kvar på privat egendom utan samtycke av fastighetens ägare är föremål för samma 48-timmars regeln. Om fordonet inte har aktuella registreringsskyltar, är det omedelbart betraktas som övergivna i New Jersey statens lag. Lokala standarder också kan variera.
Begränsad tillgång Highways

På begränsad tillgång motorvägar, är ett fordon anses övergiven efter lämnas på motorvägen för bara fyra timmar. Det är olagligt att överge en bil längs sådana vägar utan tillstånd från staten Department of Transportation eller annan enhet med jurisdiktion över motorvägen användning. Undantag från denna regel kan omfatta fordon lagligt parkerade vid utsedda rastplatser, i upp till 12 timmar. Fordon utan nuvarande registreringsskyltar åter vara övergivna omedelbart när de påträffas. Lokala standarder kan också variera.
Anläggningsfordon

Så länge de är parkerade på ett sådant sätt att de inte hindrar det normala flödet av trafik, fordon som används i konstruktion, drift eller underhåll av allmännyttiga anläggningar kommer inte att beaktas överges. Detta gäller allmänna vägar samt begränsade motorvägar tillgång. Entreprenad fordon parkerade på privat egendom kräver fortfarande godkännande från den fastighetens ägare.
Konsekvenser

Varje person som överger en bil i New Jersey kan bli föremål för det första brottet , till böter på mellan $ 100 och $ 500. Efterföljande brott kan samla böter mellan $ 500 och $ 1000. I vissa fall kan straffet omfatta tillfälligt av gärningsmannens licens eller körning privilegier för en period på upp till två år (första brottet) eller upp till fem år (efterföljande brott). Addera Ansvarsfriskrivning

Denna artikel är inte avsedd som juridisk rådgivning och frånsäger sig allt ansvar för nedläggning av fordon i New Jersey eller någon annanstans. Kontrollera med din lokala och statliga myndigheter för transport för de mest up-to-date information om lagar fordon nedläggning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145939.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.