Hur man slår ihop till en ny Lane

övergår i ett nytt körfält på motorvägen är en rutinmässig uppgift att förarna regelbundet kommer att utföra. Men bara för att det är rutin inte betyda att det inte kräver stor uppmärksamhet. Övergår i en bil du inte ser kan höja din försäkring priser i bästa eller orsaka en allvarlig olycka i värsta fall. Följaktligen är det viktigt för nya förare att internalisera processen för att på ett säkert sätt övergår i ett nytt körfält. Instruktioner
1

Leta efter hashed lane separatorer som indikerar byte av körfält är lagligt på denna vägsträcka. Om linjen som skiljer dig och vilket körfält du vill sammanfoga in är solid, vänta på att bli hashas.
2

Slå din tur signal på att berätta för andra förare vilket körfält du planerar att gå ihop till. Addera 3

Kontrollera din spegel sida för att se om det finns en bil i vägen för dig övergår i den nya körfält.
4

Titta över axeln kortfattat att kontrollera din blinda fläck om din sidospegel visar vägen är klar. Även om du har "döda vinkeln" speglar på dina speglar från sidan, kan det fortfarande finnas blinda fläckar som ingen av speglar omslaget.
5

vrida hjulet en aning för att successivt övergå i det nya körfältet efter se till att vägen är fri för dig att göra det, och att din signal har funnits i minst fem sekunder.
6

Förvandla din blinkersen om den inte automatiskt ur.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145930.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.