Hur man klarar av körkortstillstånd Test i Maryland

I delstaten Maryland, kan du ansöka om körkortstillstånd om du är minst 15 år och nio månader gammal. För att få ett körkortstillstånd, är du utsatt för en rad tester, bland annat en vision och kunskap examen samt ge Maryland Motor Vehicle Administration med dokumentation för att styrka din identitet, laglig bosättning och ditt personnummer. För godkänt körkortstillstånd undersökningar, måste du studera förarens handbok tillhandahålls av staten. Saker du behöver
Maryland Driver Handbook
Allt du behöver veta om ditt körkort Manuell
Överstrykningspenna
Visa fler instruktioner
1

Skaffa en kopia av Maryland Driver Handbook och Allt du behöver veta om ditt körkort manualen, som finns tillgängliga i pappersform på bibliotekets filialer samt online via Maryland Department of Motor Vehicle Administration hemsida.
2 < p> Skriv ut handboken om du få det på nätet, eftersom du kommer att behöva för att kunna lyfta fram vissa delar och göra anteckningar under din studietid. Oroa dig inte om att skriva ut den andra körkort manual, eftersom frågor om kunskapstest huvudsakligen kommer från Maryland förarens instruktionsbok. Men se till att du läser igenom körkort manual och är förtrogen med dess innehåll.
3

Studera hela handboken, men uppmärksam på avsnitten om trafikskyltar, Maryland trafiklagar, fysiska och psykiska förutsättningar som kan hindra dig från att driva ett motorfordon, och säkra fordon drift. Som av 2011, skisserar Maryland Driver Handbook ovannämnda ämnesområden som specifika kunskapsområden som ska testas.
4

Highlight information som finns inom den handbok om de fem ovan nämnda ämnesområden.

5

Ta Online Test Tutorial Practice erbjuds av Maryland Department of Motor Vehicle Administration. Denna praxis Testet består av 20 flervalsfrågor och du har möjlighet att ta en tidsinställd eller icke tidsbegränsade test. Om du väljer att ta den tidsinställda testet, kommer du att ha 15 minuter att slutföra testet.
6

Sitt ner med en vän eller familjemedlem och har dem ställa frågor direkt från handboken. Till exempel, på sidan 18 i Maryland Driver Handbook din vän kan fråga, "Under vilka särskilda villkor måste du använda handsignaler utöver dina blinkers?" Svaret är när solen skiner starkt och fordon bakom dig kanske inte att kunna se din blinkers. Även om detta inte är en skriftlig fråga i handboken, är det ett faktum som kan förvandlas till en fråga i syfte att effektivare studier.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145900.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.