Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Ford Explorer 3rd Seat Säkerhet

Ford Explorer erbjuder möjligheten att en tredje rad vika ned säten . Några säkerhetsskäl bör beaktas . Utformningen av säkerhetsbälten , sidokrockkuddar konsekvenser och krafter på tredje raden passagerare vid en kollision är alla viktiga faktorer . Säkerhetsbälte

Kontrollera att säkerhetsbältena i den tredje sätesraden fästs korrekt . Eftersom denna sätesraden vikas ihop , måste säkerhetsbältena bifogas varje gång sätena utplaceras . Barn som är för kort för lap - och - skuldra säkerhetsbälten sitter i den tredje raden ska sitta i en bälteskudde . Infant bilsäten bör placeras i den andra raden .
Side krockgardiner

För bästa skydd för tredje passagerare parkett , se till att din Ford Explorer har sidogardin krockkuddar som sträcker sig tillbaka till den tredje raden . Side curtain krockkuddar var frivillig i Ford Explorers tillverkad före 2008 års modell . De är standardutrustning på 2008 och upp modeller .
Rear End kraschar

upphinnandekollisioner är den typ av kraschen med den lägsta dödligheten , vilket i endast 4 procent av dödsfallen totalt . De vanligaste rapporterade problem är whiplash och andra nackskador . Studier visar att det inte finns någon skillnad i krafterna från frontalkollisioner upplevs av passagerare i den andra eller tredje sätesraden . Kontrollera årsmodell Ford Explorer du funderar har god säkerhet betyg för sidan och baksidan kraschar effekt .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/145032.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.