Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Hur slopa restriktionerna en Speedfight 2 Moped

De 50 cc mopeder kan gå omkring 40 miles per timme toppfart på en plan yta. Även om detta är snabb nog för vissa ryttare, många fler lust sin cykel att färdas snabbare. Om du äger en Speedfight 2 moped och önskar att det hade lite mer "glans" till det, det finns uppgraderingar du kan utföra. Avlägsnandet av din luftfilter, borttagande av avgassystemet strypningen och utbyte av variatorn rullar kan alla öka prestanda, toppfart och acceleration. Saker du behöver
Skruvmejsel
långhalsade mejsel
Hammer
Wrench
Visa fler instruktioner
1

Avlägsna luftfiltret på din Speedfight använda skruvmejsel. Luftfilterskyddet styr hur mycket luftflöde motorn blir, ofta detta skydd helt enkelt begränsar toppfart på din cykel. Locket hålls på med en skruv, och ligger direkt ovanför förgasaren på din Speedfight.
2

Skjut en lång hals, tunn mejsel i slutet av din avgasröret. Hålla driver upp röret tills du känner att den träffar något. Detta är avgaserna strypning, vilket begränsar luftflödet ut ur avgasröret, bromsa cykeln ner. Med hjälp av en hammare, knacka försiktigt på mejseln tills du hör denna strypning paus. Nästa gång du startar din moped, kommer det att komma ut på baksidan av avgaser. Addera 3

Leta tändningen lock, som ligger på höger sida av Speedfight, och är hålls på plats med 3 till 6 bultar. Ta bort den här luckan med hjälp av en skiftnyckel för att exponera variatorn och kopplingen systemet.
4

bort den inre bulten som håller variatorn på plats. Dra ut bulten ut, och ta bort variatorn själv. Sex plast "rullar" kommer att falla ut. Dessa är små, plast rullar som styr acceleration. Ersätt dessa med modifierade rullar, som kan köpas på nätet eller direkt från Peugeot. Sätt de modifierade rullarna i variatorn, och byt variatorn och tändningen locket.
5

Starta Speedfight, och ge den en provtur för att se alla uppgraderingar och modifieringar fungerar korrekt. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120828.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.