Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Hur Testa Throttle för en elektrisk skoter

Skotrar är ett roligt och billigt sätt att ta sig runt i staden. De är inte så skrymmande som de flesta fordon hittades på vägen, så att du kan väva in och ut i trafiken utan ansträngning, och eliminerar problemet med att hitta parkering. De har också betydligt lägre driftskostnader. De har dock ibland bryta ner. Om du misstänker att din gas inte fungerar, måste du testa den för att diagnostisera problemet. Du bör välja en arbetsplats med en närliggande elförsörjning. Du behöver också en 4-till-5-volts strömkälla som, säg, tre AA-batterier. Instruktioner
1

Park din scooter på en stabil och jämn mark, och se till att batteriet är fulladdat. Koppla gasreglaget från regulatorn.
2

Lyft upp den bakre hjulen från marken. Separera stryp tre trådar (svart, grönt eller blått, och rött), och anslut 4-till-5-volts DC positiv (+) till den röda tråden. Anslut sedan 4-till-5-volts DC jord (-) till den svarta kabeln
3

Fäst voltmetern mellan svart. (-) Och den gröna eller blå tråd (+ ). Slå på skotern och stryper motorn.
4

Läs avläsningar. De bör vara mellan 0 och 3 + V. En läsning under 2.5V vid fullgas indikerar att det finns ett problem med gasreglaget.
5

Kontakta skoterns tillverkaren eller en lokal återförsäljare för att ta reda på vad dina alternativ är för fixering eller byte av gasspjället.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120752.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.