Hur man byter en Cord Landström på ett Travel Trailer

Designad för att lösgöra från sommarlägret, stranden nätsladden på nyare husvagnar är i huvudsak en överdimensionerad förlängningssladd. För nyare enheter, byta nätsladd är så enkelt som att köpa en ny sladd - med en kontakt i ena änden som ansluts till ett vanligt 120-volts eluttag och en speciellt utformad uttaget på andra som ansluts till utsidan av husbilen . På äldre enheter, är stranden nätsladden vanligen hårdkodade till släpet, vid brytaren rutan, och ersätts på samma sätt som du installerar en ny sladd på en lampa. Saker du behöver
Felt märkpenna
Skruvmejsel
String
Ny nätsladden
Visa fler instruktioner
1

Bryt strömmen till släpet . Öppna luckan på vagnens breaker rutan, som vanligtvis finns i en närmast lagring eller skåp inne i trailern.
2

spåra den befintliga strömkabeln från utsidan av brytaren rutan till sladdens terminaler inuti box. Addera 3

Undersök tråd terminaler. Den svarta varma kabeln skall anslutas till en mässing skruv, den vita neutrala kabeln är ansluten till ett silver skruv och jordledningen till en grön skruv. Men på vissa äldre vagnar skruvarna inte kan vara färgkodade. Om inte, markera kontakterna med en filt märkpenna innan du kopplar ur sladden landström från terminalerna.
4

bort sladden landström från terminalerna med en skruvmejsel. Knyt den lösa änden av en rulle snöre till den bortkopplade änden av sladden.
5

Leta ingången punkten av sladden på utsidan av RV och dra ur sladden ur trailern. Knyt upp bandet från slutet av den gamla sladden. Knyt ihop änden av snöret till den nya strömsladden. Mata in den nya sladden i trailern, med strängen för att vägleda och dra in sladden i ställning vid behov.
6

Wrap ändarna av den varma, neutrala och trådar från den nya sladden runt motsvarande skruvklämmor, i rutan breaker, i medurs riktning. Dra åt skruvarna på med skruvmejseln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118739.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.