2001 Polaris Sportsman 90 Specifikationer

Polaris Sportsman 90 är ett terrängfordon (eller ATV) specifikt för yngre ryttare. Med en lastkapacitet på 90 pounds i fronten och 180 pund i ryggen, är Polaris Sportsman 90 är avsedd för ryttare åldrarna 12 och uppåt. ATV kommer med en hjälm som godkänts av Department of Transportation (DOT), en utbildning tjuder med en avstängnings-switch för dem bara lära sig att köra och en säkerhetsutbildning video. Motor

2001 Polaris Sportsman 90 har en fläktkyld, två-takts motor med en cylindervolym på 89 cc. Dess förgasaren är en Mikuni am7 med automatisk choke och har en smord systemet olja injektion. Den har en elektrisk startmotor med en backup spark starter. ATV har en automatisk steglös transmission och en kedjedrift tåg. Dess bränsletanken rymmer 1.3 liter.
Bromsar och fjädring

Både främre och bakre bromsarna på Polaris Sportsman 90 är trumma-typ, och parkeringsbromsen är en mekaniskt lås. Den främre hjulupphängningen består av en enda A-arm med 2 inches av resor, och bakfjädringen har en enda arm chock swing med 2 inches av resor.
Övriga specifikationer

framdäcken mäter 19 inches i diameter med en bredd av 7 inches och en 8-tums fälgdiameter. De bakre däcken mäter även 19 inches i diameter, med en 8-tums fälgdiameter, men de är bredare, på 9,5 inches. Hjulbasen mäter 37.8 inches. Sammantaget mäter Polaris Sportsman 90 57.6 inches i längd, 36,6 inches i bredd och har en höjd på 34,4 inches. Den ATV torrvikt är 238.1 pounds, och det har en dragkapacitet på 850 pounds.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117865.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.