Hur man tar bort en Virago 535 Förgasare

Den Virago XV 535 var en mellanvikt V-tvåmotorig cruiser-stil motorcykel produceras av Yamaha 1987-2003. Den Virago 535 använde en dubbel förgasare system för att mata både av motorns cylindrar. Regelbunden rengöring av förgasare "flötekammare, jetplan bränsle och interna membran krävs för att förhindra att bensin från minska till ett tjockt slem över tiden. Demontera och montera förgasarna från Virago kompliceras av placeringen av bensintanken under förarsadeln, liksom sekundär eller falskt gastank monterad i den traditionella positionen ovanför motorn. Saker du behöver
Hylsnyckel
Hylsnyckelsats
stjärnskruvmejsel
Tänger
Liten brytjärnet
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
Förgasare borttagning

1

Ställ motorcykeln på en tjänst står att hålla den i upprätt läge. Låt motorn svalna i minst en timme.
2

Lås sätet spärren, med tändningsnyckeln och sedan lyfta stolen från motorcykelns ram. Dra plasten täcker av båda sidorna av ramen. Ta ut den elektriska panelen, finns under det vänstra sätet skena, med hjälp av en hylsnyckel.
3

Skruva skruven vid basen av gastank, då både bultar nära styrningen pivot, med hjälp av en hylsnyckel. Lyft bensintank utanför motorcykeln och dra bränsleslangarna utanför båda sidor av bensintanken. Om du arbetar på en 1987-1989 XV 535, ta bort falska bensintanken som beskrivits ovan. Det finns inga bränsleslangar fäst den falska gastank.
4

Ta bort clipsen som håller kablaget till ramen, direkt ovanför förgasarna på höger sida av motorcykeln, med en stjärnskruvmejsel. Dra bränsleslangen från förgasaren bränsleinloppet på vänster sida av motorcykeln med en tång.
5

Lossa luftskåpet kanal klämmor, som ligger på toppen av förgasarna och motorn klämmor intaget på botten av förgasarna med en stjärnskruvmejsel. Skjut luftkanaler mottagaren av förgasarna med en liten pry bar. Dra förgasarna upp och ur motorn intag. Ta förgasarna från vänster sida av motorn.
6

Dra gasvajern upp och ur kabeln hållaren i mitten av förgasarna. Dra det inre stålvajer genom slitsen skuren i kabel hållaren och dra kabeländen ur förgasaren gaspådrag remskiva.
Förgasare Installation
7

Håll förgasarna mot den vänstra sidan av motorn. Skjut gasvajern änden i gasspjället remskiva, sedan glida den inre kabeln genom hållaren kortplatsen. Skjut gasvajern i kabel hållaren.
8

Skjut förgasarna till motorn intag, dra sedan åt intag klämmor med en stjärnskruvmejsel. Skjut luftkanaler rutan över förgasaren vikar, dra sedan åt luftskåpet kanal klämmor.
9

Skjut bränsleslangen på förgasaren bränsleinloppet. Montera bensintanken på motorcykelns ram. Skruva bensintanken montering bultar på plats vid basen av tanken och nära styrhuvudet, med hjälp av en hylsnyckel. Dra åt bultarna till 14 foot-pounds med en momentnyckel. Återanslut bränsleslangar till uttagen på botten av tanken om du arbetar på en 1990 eller nyare XV 535-modellen.
10

Bolt elpanelen till den vänstra ramen järnväg, dra åt panelen bult till 7.8 fot-pounds. Tryck på båda sidopanelerna på kragarna monteras på båda sidor av motorcykelns rambalkar. Sätt tillbaka sätet, tryck ned på framsidan av sittdynan tills sätet snäpper på plats.
11

Sänk motorcykeln från dess centrum står och parkera den på sidostödet.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111748.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.