Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man bygger Plywood i en glasfiber båt

Vintage glasfiberbåtar använder plywood däck och ibland däck stödjer att över tiden kommer att börja ruttna och delaminate. När denna process för delaminering har påbörjats, det finns inget sätt att stoppa den. Allt du kan göra är att byta ut den skadade plywood. Lyckligtvis är detta en enkel process att åstadkomma med något mer än grundläggande träbearbetning verktyg och vissa ersätter plywood. Saker du behöver
Plywood plåt
Utility kniv
Skruvmejsel
Jigsaw
Electric drill
Marine matta självhäftande
Marine grade
mattor
Visa fler instruktioner

1

riva upp mattan från däcket på båten som behöver sin plywood ersättas. Om mattan är att återanvändas, dra upp den försiktigt eftersom den är kopplad till däcket plywood med lim.
2

bort de avsnitt av däck plywood en i taget. Dessa är vanligtvis kopplade till båtens strukturella revben med skruvar, så använd en skruvmejsel för att ta bort dem, men försök att hålla dem i ett stycke om möjligt.
3

bort de strukturella ribbor båten om de är plywood och behöver bytas. Detta är inte alltid fallet, men vissa äldre glasfiberbåtar använder plywood revben skruvas till glasfiber flikar under däck.
4

Lägg ut bitar av plywood som behöver bytas ut ovanpå den nya plywood ark. Med hjälp av en penna, spåra runt de gamla bitar för att ge dig en guide linje längs vilken du kan klippa ut det nya skrovet struktur. Dessutom, ange var några skruvar som behöver borras.
5

Klipp ut nya bitar av plywood med sticksåg.
6

Montera ersättning bitar i skrovet på båten börjar med de strukturella revbenen, om det behövs. Förborra alla fästskruvar måste du installera och sedan köra skruvarna på plats.
7

Placera plywood ersättare däck över de strukturella revbenen, förborra hålen för skruvarna, sedan säkra däcket plywood på plats.
8

Stryk marint mattan lim till däcket plywood, sedan veckla ut den mattor, trycka den på plats och skära vid behov med en säkerhetsanordning kniv för att göra mattan passa fotavtryck båtens däck. Låt limmet härda under ett par timmar innan du går på att ersätta plywood däck på båten. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104774.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.