Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur man justera den bakre Camber för en 240SX

Den bakre camber på en Nissan 240SX är den lodräta justeringen av de bakre däcken i förhållande till kroppen. Camber är viktigt att säkerheten för fordon eftersom dåligt anpassade däck leder till faror såsom motordelsfel eller en sprucken axel. Justering av bakre camber görs hemma. Köp en camber kit till Nissan 240SX, och justera den bakre camber i nästan en timme. Saker du behöver Sida 2 bil domkrafter Sida 2 pallbockar
Hylsnyckel
Måttband
Skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Lyft den bakre delen av Nissan 240SX med 2 bilar uttag, placeras på var sin sida av bilen. Placera en domkraft stå bredvid varje uttag. Sänk ned bilen så att den vilar på pallbockar.
2

Ta bort skruvarna från hjulanordningen med en hylsnyckel. Ta hjulenheten.
3

Mät avståndet mellan botten på framsidan av fender väl och centrum av axeln navet. Håll parallell måttband till marken när man tar mätningen. Kom ihåg denna mätning.
4

Ta bort de fyra skruvarna på den bakre övre länkarmarna med en hylsnyckel. Ställ in skruvarna åt sidan. Ta bort de övre bärarmarna.
5

bort bulten på nedre staget med en hylsnyckel. Avlägsna staget från spindeln. Detta förfarande görs endast på modeller av Nissan 240SX 1989-1994. Om du arbetar på en modell mer ström än 1994, hoppa över detta steg.
6

Twist de gängade axlarna på den bakre armen med händerna tills inga gäng spelningar.
7 < p> tag i armen och inre bussning med handen och håller den på plats. Vrid justeringen muttern på armen tills armen är samma längd som den fabriksmonterade bakre armen.
8

Förläng armen slutar på framsidan armen så samma mängd tråd visar på båda sidor. Justera centrum muttern tills den främre armen är samma längd som den fabriksmonterade främre arm.
9

Placera den främre armen intill fabriksinstallerade främre armen. Sätt de medföljande skruvarna i monteringshålen, men dra inte åt. När väl överens, bör de fabriksinstallerade bultar infoga i en andra uppsättning monteringshål på främre armen. Upprepa med den bakre armen.
10

Byt nedre staget om den togs bort. Ersätt hjulanordningen
11

Justera däcken så att de justeras vertikalt med kroppen. När man tittar på framsidan av bilen, ska däcken lutar inte inåt eller utåt.
12

Dra åt bultarna med en hylsa eller skiftnyckel för att låsa armarna på plats.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/102118.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.