Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur man byter en Schrader depressor

Byta Schrader depressor är nödvändigt om den blir skadad eller inte längre fungerar. Montering inuti spindeln i ett däck, är depressor ansvarar för att hålla luft i ett däck. Depressors öppna upp och släpper in luft i ett däck när den skjuts in och stängs när trycket släpps. Du kan byta ut depressor på bara några minuter med ett ventilskaft depressor verktyg. Saker du behöver
depressor borttagningsverktyg slang
Air och kompressor
Visa fler instruktioner
1

Skruva av locket från slutet av ventilskaftet innan du försöker bort Schrader depressor. Ställ locket på en säker plats.
2

in ventilspindeln depressor borttagningsverktyg in ventilspindeln och lossa depressor genom att vrida verktyget moturs tills du kan ta bort depressor.

Billiga 3

Avlägsna depressor från ventilskaftet med borttagningsverktyg och låta all luft att ventilera ur däcket.
4

Installera den nya Schrader depressor in ventilspindeln med avlägsnande verktyg och vrid verktyget medurs tills depressor är ordentligt inne i ventilskaftet. Var noga med att inte över-dra åt depressor.
5

Använd en luftslang och kompressor för att fylla däcket med luft till sina rekommenderade pounds per kvadrattum (PSI). Sätt tillbaka locket på änden av ventilskaftet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/102113.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.