Hur Ren kol från en motor packningsyta

Motorpackningar är de så viktiga komponenter som installeras mellan vissa metalldelar på en motor där en tät förslutning behövs för att förhindra att olja, kylvätska eller andra vätskor, eller kompression läcker ut. Ofta kan läckage också fastställas genom att helt enkelt ta bort de delar och packningen som installeras på den delen och installera den eller de delar med en ny packning. Innan du installerar en ny packning, ytan där packningen installationer ska vara helt fri från gamla packningen material och eventuella byggt upp kol. Saker du behöver
Packning Remover Review Lösningsmedel (förgasare renare, etc.) katalog Stålborste
Hårdplast eller träskrapa
Stålull Rags Addera Show Fler Instruktioner
1

Spray packning rengöringsmedlet på ytan som ska rengöras för installation av den nya packningen. Låt remover i blöt i flera minuter tills den gamla packningen materialet börjar mjukna.
2

Använd en hård plast eller trä skrapa för att skrapa bort kol uppbyggd. Skrapa långsamt och i en vinkel för att undvika åverkan på metallen som du skrapa bort kolet.
3

Spraya på mer packning remover om det fortfarande kol, och upprepa processen för skrapning. Använd en stålborste för att rengöra mer envisa områden.
4

Skrapa ytan med stålull om det fortfarande finns någon kol eller packning uppbyggd kvar efter att du har rengjort ytan med packningen remover. Du kan spraya penetrerande smörjmedel eller lösningsmedel rengöringsmedel på den del som du gnuggar den med stålull. Torka rent ytan med en ren trasa.
5

installera delen med den nya packningen enligt verkstadshandboken eller på samma sätt som den delen togs bort.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131856.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.