Bil Dolly Vs. Car Carrier

Det rör sig tid. Och du tittar på alternativ biltransporter. I era synpunkter du presenteras med två alternativ: Använda en bil dolly eller en bil bärare. Det finns fördelar och nackdelar med varje val. Att förstå dessa saker kommer att öka din resa budget eller spara bilen från skador. Bilen Dolly

En bil dolly är liten släpvagn som är ansluten enbart med de två främre hjulen på bilen eller lastbil som är bogseras. Resten av bilen är tillåtet att driva bakom bakom släpvagnen med bakhjulen rulla längs marken. En bil transportör
Car Carrier

, till skillnad från en bil dolly, stödjer hela bilen. Bilfartyg finns i en mängd olika alternativ från enkla öppna vagnar till stora slutna flera bilar släpvagnar som dras av dieseldrivna lastbilar. Alternativ till detta val skulle kunna omfatta att betala en professionell bil transportör att bogsera din bil eller hyra en liten släpvagn och bogsering det själv.
Car Dolly Fördelar

Använda en bil dolly är ett bra sätt att transportera din bil om du är primära mål är också att hålla dina kostnader nere. Detta val av transportmedel är betydligt lättare än en bil bärare och kräver mindre gas i det långa loppet. Detta är också ett bra val om du kör en kort sträcka eftersom det är lättare hantera än en fullständig trailer.The nackdel med att använda en bil dolly är det faktum att bilen har en större chans att skadas eftersom det är tillåtet att dingla som du drar den längs vägen. Människor som showcase bilar eller som har en unik bör undvika att använda bilen dockor eftersom de saknar säkerhet.
Car Carrier Fördelar
p Detta är det säkraste sättet att bära ett fordon . Alla fyra hjulen är upplyfta från marken och bilen är fast placerad på en stabil plattform. Och om du använder en professionell bil transportör du slipper besväret att bogsera bilen själv - vilket säger en hel del. Nackdelen med detta är förstås priset. Gaspriserna ska exploderar uppåt om du bestämmer dig för att bogsera det själv och om du betalar en professionell kostnaderna kommer att bli ännu dyrare.
Andra Notes

För varje trailer du måste uppfylla grundläggande behörighet för bogsering, till exempel ett fordon som är lättare eller lika vikt av fordonet dess bogsering inte uppfyller de grundläggande bogsering normerna. Några andra saker som är viktiga är däckets bredd, DRAGKROK storlek, oavsett om bilen har en hardtop och storleken på din bil kropp bredd. För mer information är det bäst att rådgöra med bogsering byrån du ska hyra eller köpa från.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125006.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.