Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur fixar torr färg på bilar

Oxidation byggs upp på din bil och gör färgen ser torr och dammig med en kalkhaltig konsistens. Inget belopp av tvätt eller polering kommer få kalkhaltig-ser ytan att se någon mindre torr. Lägga vax till torr färg kommer inte att hjälpa sitt utseende, antingen. Det är möjligt att återställa glans och glans till din färg genom att fastställa den torra färgen på under en timme med material från din lokala Biltema. Saker du behöver
Bil tvål
Soft Liquid svamp
gnugga förening
hög hastighet buffert
Visa fler instruktioner
1

Tvätta din bil med bil tvål och en mjuk svamp för att ta bort smuts från ytan. Parkera bilen i skuggan. Låt ytan svalna och torka helt.
2

Applicera en kvarts storlek mängd vätska gnugga förening till dynan av höghastighetståg buffert. Börja putsning på framsidan av bilen, och polera en kropp panel i taget.
3

Flytta buffert i små cirkelrörelser när den rör sig på egen hand. Applicera mer förening varje gång du flyttar till en annan kropp panel.
4

Kontrollera varje panel för att se till att den är glansig och ser inte tråkig. Gå över tråkig, kalkhaltiga områden med mer förening. Föreningen försvinner när du arbetar bufferten över det.
5

slutföra hela bilen med bufferten och gnugga förening. Applicera ett lager vax för att skydda bilen från framtida oxidation.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123233.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.