Hur man får hjälp att få en Övertagna bil tillbaka

Om du är en typisk amerikansk, med en bil är inte en lyx. Det är en nödvändighet. Men när räkningarna börjar hopa sig, är det lätt att komma bakom på din bil betalning. Enligt lag har du bara att falla bakom en betalning för repo man att visa upp mitt i natten och ta bilen. De flesta långivare ger sina kunder amorteringsfria perioder. Men om skulden fortsätter att montera, kommer ditt fordon återtas. Om det händer, bör du vidta åtgärder omedelbart för att få din bil tillbaka. Instruktioner
1

Ring ditt lån företag. Fråga om du kan göra retroaktiva utbetalningar för att få ditt lån upp till uttrycket. De flesta företag kommer att arbeta med dig och returnera din bil om du kan göra lånet strömmen. Förutom retroaktiva utbetalningar, måste du betala återbördande avgifter, beslagta avgifter, lagerkostnader, bogsering avgifter och andra avgifter som företaget ådragit sig att återtas fordonet. Dessa avgifter brukar köra flera hundra dollar.
2

Betala av resten av ditt fordon lån innan din långivare säljer bilen på auktion. Din långivare vanligtvis kommer att skicka dig ett meddelande så att du vet att din bil är tänkt att säljas på auktion inom de närmaste 15 till 20 dagar. Långivaren är dock inte juridiskt skyldig att göra det. Därför, om du har pengar att betala av din bil, vidta åtgärder omedelbart. När din full betalning har verifierats, kommer långivaren återlämna bilen.
3

pläderar med din långivande bolaget att skjuta upp försäljningen av din bil tills du kan betala vad du är skyldig på det. Ofta, om du har en bra tidigare betalningshistorik och kan ge långivaren med ett visst datum inom en rimlig tid som du har pengar att betala av din bil, kommer långivaren överens om att vänta på att sälja din bil och skicka tillbaka det till dig. Se till att dina avtalsvillkor dokumenteras på papper och bevittnat. Om din långivare går med på detta, gör din betalning från dagen avtalats.
4

filen för kapitel 13 konkurs. Detta gör att du kan ändra villkoren för din bil lån genom att sänka räntan till en mer prisvärd hastighet. Ibland kan du förhandla även principen skuldbeloppet. Kapitel 13 är utformad för personer som är anställda och vill fånga upp på sina betalningar. Långivaren kommer att returnera den övertagna fordon när du förhandlar din konkurs termer.
5

filen för kapitel 7 konkurs för att eliminera ansvar för bolagets skuld du är skyldig på din bil. Om du gör det tillfälligt kommer att skydda dig från fordringsägare och ge dig alternativ för att bli av med din brist balans eller sänka det belopp du är skyldig. Långivaren kommer du tillbaka bilen när dessa villkor är utarbetade.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/car-repossession/100712.html

Previous:
Next:

Bil Återtagande

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.