Hur man hanterar en bil Repo

Återtagande uppstår när du inte kan göra din bil betalning. Det finns två återbördande metoder - frivilliga och ofrivilliga. Du kan få din bil tillbaka till banken eller till återförsäljaren, som är känd som frivilligt återtagande. Om du helt enkelt sluta betala din bil betalning, kommer banken att skicka ett återtagande företaget att plocka upp din bil, det är en ofrivillig återbördande. Båda påverkar din kredit densamma. Instruktioner
Frivillig Återtagande
1

Ring din bank omedelbart om du inte längre kan göra din bil betalning. Din bank kanske kan hjälpa dig genom att omstrukturera ditt lån eller kan arbeta fram en betalning avtal. Ge alla dina kontouppgifter till bankens representant och fråga vad din avkastning alternativ.
2

Bestäm om du vill att din bil plockas upp av banken eller om du vill frivilligt lämna tillbaka den. Om du har gått för lång tid utan betalning, kan din bank har redan anställt ett återtagande företag att hitta ditt fordon. Fråga bankens representant där du kan returnera din bil - antingen på banken eller på ett återförsäljaravtal och föra den tillbaka så snart som möjligt
3

Rensa alla Artiklar ur bilen omedelbart. . Även om du kommit överens om ett frivilligt återvändande, är banken fortfarande i sin fulla rätt att hämta bilen när som helst eller var som helst. Det finns ingen anledning att rengöra din bil eller att erbjuda tjänster register.
4

tillbaka bilen till den utsedda återvändande området så snart som möjligt. Har en vän följa dig eller ring en taxi för att möta dig. Notera den exakta körsträcka på fordonet och få nycklarna till en återförsäljare eller bank representant.
5

Logga in nödvändiga dokument. Bara signera dokument som uppger datum för din återkomst, med fordon och körsträcka. Du behöver inte underteckna ett avtal att betala. Ta bort registreringsskyltar från bilen innan du lämnar.
Ofrivillig Återtagande
6

Rengör din bil ut omedelbart och ta bort dina skyltar. Kör inte det. Om du har gått för lång tid utan att betala och gick inte att kontakta din bank för att göra arrangemang, kan du förvänta dig din bil som ska vidtas av ett återtagande företag.
7

Lämna din bil i ett lättillgängligt område . Kör inte bilen till jobbet eller till affären. Återtagandet Företaget kan ta din bil medan du är borta från det, oavsett var den är, så länge den är tillgänglig.
8

gärna gömma nycklarna i ett lättillgängligt område om du inte är hemma, och lämnar en lapp på bilrutan för återtagande företaget att kontakta dig för placeringen av knapparna.
Efteråt
9

tillbaka dina skyltar till DMV och vänta på mail eller meddelande från din bank. Du informeras om att ditt fordon har återbördats och du får möjlighet att få tillbaka - förseningsavgifter och avgifter för återtagande kommer att halsa på. Du behöver inte göra något mer, din bil kommer att säljas av banken för ytterligare mail från banken
10

Vänta.. Du meddelas när bilen säljs. Om bilen säljs för mer än du är skyldig, kan du få några av dina pengar tillbaka. Om du är skyldig mer än bilen säljs för, får du ett meddelande om det belopp till banken. En advokat för vidare instruktioner
11

Kontakt. Om du fortfarande är skyldig en massa pengar på din bil, kan du dra nytta av att hävda konkurs. Om du nöja sig med mindre än skulden, kan du finna att Internal Revenue Service har anmälts av uppgörelsen och du är skyldig att betala skatt på det återstående beloppet betalas. Du kan också ha återbetalning alternativ.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/car-repossession/100710.html

Previous:
Next:

Bil Återtagande

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.