Bilförsäkring Krav

Varje stat har sina egna minimikrav för juridisk bilförsäkring. De flesta försäkringsbolag kommer att ha specifika för ditt tillstånd finns och kan ge dig den informationen över telefon. Krav kan innefatta ansvar, personskada skydd, oförsäkrade bilist och fysiska skador skydd. Varje stat bestämmer vilka komponenter som krävs och den minsta summan som varje måste täcka för förare bosatta i den staten. Ansvar

Med undantag för New Hampshire, kräver varje stat ansvar täckning med 2010. Ansvar täckning är trefaldigt: skada på en person, skada av två eller flera personer eller egendom. Varje komponent har en viss summa minimum dollar av täckning som krävs enligt statens lag. Vissa stater kräver bara ansvar för att vara i överensstämmelse med minimikraven för försäkringarna riktlinjer.
Personskadeskydd

personskada skydd (PIP) krävs av färre än 20 stater, men är rekommenderas. PIP täcker kostnader från skador du ådrar sig en olycka som föraren av fordonet vid fel. Med PIP täckning är inte särskilt dyrt, men kan vara ovärderlig i händelse av skada på dig själv eller dina passagerare. Medicinska räkningar lägga upp snabbt.
Unisured bilist

Nästan hälften av de stater i USA kräver oförsäkrade bilist (UM) täckning. UM kommer att täcka skador på din bil och skada dig själv i händelse av att föraren begått något fel inte har Bilförsäkringar. Oförsäkrade bilister kör olagligt och kan orsaka skador som ofta inte kan betala för.
Fysiska skador

Fordon köpt på kredit kommer att ha minimikrav för försäkringar fastställs av lånet företag som överskrider kraven statliga minimum. Stater kräver inte att skada din bil täckas av dig, men lånet företag gör. Detta faller under en fysisk skada, eller "heltäckande" politik. Företag som finansierar bilköp måste skydda sina investeringar tills du är klar betalar för fordonet De gör detta genom att skriva in lånet godkännande ett försäkringsfall som själva fordonet kommer att omfattas av en försäkring.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/comprehensive-insurance/94317.html

Previous:
Next:

ALLRISKFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.