Vad är skillnaden mellan SE och SL i Nissan Murano?

Den medelstora Nissan Murano är en crossover lyx-orienterad sport utility vehicle som produceras från 2003 åtminstone till och med 2012, vid tidpunkten för publiceringen. De första generationens modeller genom 2007 presenterade basen S trim nivå, mellanregistret SL och sportiga SE. Nissan gav inte en 2008 års modell. Vid tiden för andra generationens modeller debuterade 2009, omdöpt Nissan SE LE. Det fanns signifikanta skillnader mellan den välutrustade SL och SE, men S versionen var också väl utrustade. Bakgrund

Nissans relation med Frankrike-baserade Renault kraftigt påverkad första generationens Murano kropp styling. Dess mest framträdande drag var den massiva främre stötfångaren och flinande kromade grillen. Dess franska styling cues gjorde Murano är en av de mest unikt designade SUV på nordamerikanska vägar. Alla tre utföranden fick en 245-hästkrafter 3,5-liters V-6 motor svingar 246 foot-pounds av vridmoment. Standard på de tre modellerna ingår en CD-spelare, sju-tums LCD-skärm, dual-zons klimatanläggning och en kontinuerligt variabel, eller CVT-växellåda. Alternativ för 2006 modellerna var justerbara pedaler, Bose stereo, DVD-baserat navigationssystem, takräcke och taklucka.
SL

lyxen versionen av 2006 Murano lineup, kom SL med 18-tums aluminiumfälgar, låsningsfria bromssystem, eller ABS, uppvärmda säten, en 60-40 bak fällbart säte, bakspoiler, kromade grillen, dimljusen, LCD-skärm med backup kamera, sex högtalare ljud systemet med CD-spelare och krockgardiner. Lyx accenter ingår legering trim på mittkonsolen och instrumentpanelen och legering och läderklädsel på växelspaksknoppen. SL fanns i två-och all-wheel-enheter.
SE

Den viktigaste skillnaden mellan SE och SL var SE kom endast i fyrhjulsdrift. SE fått alla S och SE funktioner, och sedan lagt till en manuell skift läge till CVT, sport-fjädring och borstad aluminium takräcken. En stabilitets-och antispinnsystem får fordonet att anpassa sig till ogynnsamma väder-och vägförhållanden. Också exklusiv för SE som standardutrustning var lädersäten, chaufför minne i sätena, däcktryck övervaka systemet, högintensiva strålkastare och en taklucka. SE: s all-wheel drive system kombinerat med stabilitet och antispinnsystem överförs automatiskt 50 procent av sin kraft till bakhjulen i halt väglag. SE: s sport-fjädring presenterade styvare fjädrar, stötdämpare och fjäderben som tillåts för ett bättre grepp på trottoaren.
Prissättning

kostnadsmedvetna köpare under 2006 kan ha lockats till Murano S med sin $ 27.600 prislapp, men SL och SE-modeller var inte så långt ifrån varandra i kostnad. SL tvåhjulsdrift version som säljs för $ 29.150, medan det all-wheel drive modell som säljs för $ 30.750. SE fyrhjulsdrift hade ett pris på $ 31,700.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/78119.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.