Vad du ska titta efter när man köper en begagnad 1968 Firebird

The 1968 Pontiac Firebird , länge ansågs en ​​klassisk muskelbil , kom som en hardtop eller cabriolet . De som är intresserade av att köpa en första generationens Firebird borde veta vad du ska leta . Antenn placering , genomsnittliga priser och upptäcka rostfläckar hjälpa till att identifiera och utvärdera en 1968 Firebird . Antenn Placering

En bakre fjärdedel eller front - monterade på bakskärmen teleskopisk antenn kom lager på 1968 Pontiac Firebird . Om du märker en sprötantenn , har ägaren modifierat den och eventuellt andra delar av bilen .
Rust

decennier gamla fordon tenderar att rosta bland annat för att avgasrör , motorrummet och brädorna när de inte underhålls . Faktorer såsom exponering för väder , närhet till det salta havet och parkering utanför öka sannolikheten för rost på en 1968 Firebird .
Prissättning

Enligt website First Generation Firebird , en välskött 1968 Pontiac Firebird cabriolet bör kosta ungefär $ 9,500 medan en coupe bör kosta $ 8500 i december 2010 . Prissättning är relativ till den omgivande marknaden och vad potentiella köpare är villiga att betala .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/78088.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.