Hur att avkoda VIN koder på en Ford Bronco

Ford tillverkade Bronco 1966-1996 i olika storlekar och modeller. Fram till 1980 hade lastbilen en 11-tecken VIN (chassinummer) som endast identifierat kroppen modell, motor och produktionsanläggning, med en "build-nummer" bildar ett serienummer bygger på tillverkningsdatum. Från 1981 på, inklusive den 17-karaktär VIN informationen land, märke, modell, år, kropp och motor information tillverkningsanläggning och ett serienummer. På tidiga modeller, avkoda VIN från ett diagram. Från 1981 på, avkoda VIN med gratis online-tjänster. Instruktioner
1

Jämför de 11 tecknen i en 1980 eller tidigare Bronco till en VIN diagram för att avkoda dem. De första tre tecknen representerar serien, representerar det fjärde tecknet motorn, är den femte tecknet fabriken och de återstående tecknen är "build-numret." För ett exempel på ett diagram, gå till Westcoastbroncos hemsida.
2

Kopiera de 17 tecknen i en post-1981 Bronco VIN i en online VIN avkodare och klicka på "Decode". Följande skärm innehåller grundläggande information om fordonet, beroende på typen av dekodern och året av Bronco. Decodethis, DMV och VINquery alla erbjuder gratis grundläggande VIN information.
3

Scrolla ned till flikarna vid Decodethis eller en liknande webbplats och klicka på olika flikar för avkodad information om motortyp, kropp stil, optioner och särskild information för det året och läget. VIN rapporter för senare modeller har mer information än tidigare modeller.
4

Köp en VIN rapport på VINquery hemsida. Efter inmatning av VIN, välja en prisnivå från "Rapporttyp" rullgardinsmenyn. Priserna varierar från 50 cent till $ 1,90.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77864.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.