Hur du köper en begagnad lyxbil

Välja ett försiktigt använt lyxbil kan göra det möjligt att äga ett prestigefyllt varumärke som annars skulle överskrida din budget . Annat än att köpa privat från en lokal säljare , kanske du vill överväga en tillverkares " pre - owned " eller renoverad bil program , samt traditionella begagnade bilhandlare . " Pre - Owned " Fordon Till Salu p Det kan vara ett artigt sätt att säga " används ", men dessa program inkluderar fördelar som du inte hittar i en privat försäljning och kanske inte ens på en begagnad traditionell bil mycket . Tillverkare erbjuder dessa nyligen - modellbilar , vanligen inbyten från föredragna kunder , med garantier och schemalagda underhållsprogram .
Traditionell begagnad bil försäljningen

Du kanske kan hitta bilen av dina drömmar på en begagnad bil mycket . Börja med lokala återförsäljare som säljer fordon av jämförbart pris och varumärke för den modell som du är intresserad . Du kan hitta en låg körsträcka inbyte det är precis vad du vill . Se till att du vet bilens skick innan du köper .
Private Sales

köpa direkt från den tidigare ägaren av en bil kan göra det möjligt för dig att hitta en bra deal --- eller något du kommer att ångra . Kontakta en återförsäljare som säljer märket du funderar och kontrollera om fordonet ska ha en överförbar garanti . Be säljaren att tillåta dig att ha en mekaniker kolla bilen och gå därifrån om svaret är nej .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77615.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.