Hur hitta en begagnad bil i min prisklass

Att veta vad du har råd är nyckeln när man beslutar att köpa en begagnad bil. Den låter dig göra en del forskning i förväg för att ta reda på vad som gör och modeller ska finnas i din prisklass. Om du är patient och villiga att göra lite forskning, bör du kunna hitta en anständig och pålitlig bil som du har råd. Saker du behöver
Computer
Internet
Visa fler instruktioner
1

Bestäm din pris och hålla fast vid det. Om du planerar att betala kontant, bör du ha en dollar belopp som du inte kommer att gå över. Om du tänker på finansiering, bestämma din månatliga betalningar gräns. Vet i förväg att bilförsäljare kommer att försöka få dig att gå över detta belopp. Inte vika inte. Om återförsäljare vill sälja bilen, kommer det att komma ner till ditt pris.
2

Sök lediga bilar i din prisklass med en tillförlitlig online webbplats som Cars.com. Fyll bara i ditt postnummer och en lista över bilar till salu i ditt område kommer att komma upp. Klicka sedan på den prisklass du vill titta på. Detta gör att du kan se vad som gör och modeller finns att du har råd. Addera 3

Forskning och läsa andra konsumenters omdömen på märken och modeller av bilar du hittat i din prisklass. Detta kommer att hjälpa dig att avgöra vilka märken och modeller är de mest tillförlitliga.
4

Gör en lista på de bilar du vill titta på. Använd sedan en webbplats bil värdering som Kelley Blue Book att avgöra om det begärda priset är korrekt. Om dealern är för mycket begärt, skriva ut taxeringsvärdet och ta den med dig för att förhandla.
5

provköra bilarna du är intresserad av som passar inom din prisklass. Innan ett beslut att köpa en mekaniker kontrollera bilen över. Du vill inte köpa en citron. Om något är fel med bilen, bör en mekaniker kunna berätta hur mycket det kommer att kosta för reparationer. Du kan använda denna information för att förhandla med bilhandlare också.
6

Förhandla med bilförsäljare. Det begärda priset är just det - ett begärt pris. Nästan alla bilhandlare kommer att acceptera mindre och du kan ofta få en bättre affär om du betalar kontant.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77358.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.