Hur man förhandla med en begagnad bil mycket Salesman

Tanken på att förhandla med en bilförsäljare slår upp ångest i mångas hjärtan. En bil är ett stort liv köp och ingen vill bli mobbade till att acceptera en dålig affär eller köpa en bil som inte har råd. Att förhandla framgångsrikt, gör din forskning och inte vara rädd för att hålla ställningarna. Ge dig själv tid att göra ett köp. Inte är bråttom kan du göra en utbildad val om vad du vill och ger dig övertaget när köpslående med återförsäljarna. Instruktioner
1

Gör lite efterforskningar och tänka på vad du vill ha innan du besöker begagnad bil mycket. Den Förhandling Akademien föreslår att ta en ordentlig titt på vad du behöver och vad du har råd. Tänk på din nuvarande och planerade familjens situation, ditt arbete pendla, dina fritidsintressen, liksom om du gillar camping och terrängkörning, och din budget. Bestäm vilken typ av bil som du behöver för att stödja din livsstil. Sök upp oberoende recensioner av bilmärken och modeller, sedan begränsa dina alternativ till några bästa valen.
2

Visit återförsäljare att provköra bilar. Låt dig inte pressad att köpa ännu. Just nu är du gör en del praktisk forskning, avgöra vilken av bilarna känns bäst för dig. Promenad från någon säljare som vägrar att låta dig provköra återförsäljare begagnade fordon. Utifrån dina provkörning erfarenheter, väljer ditt mål fordon och modell.
3

Gör något pris forskning. Ring ett antal återförsäljare i ditt område, fråga om de har en bil med dina önskemål i lager och fråga priset. När du har hittat det bästa i ditt område, kontakta återförsäljare med högre priser tillbaka och fråga dem om de kan uppfylla eller förbättra erbjudandet. Boka tid med återförsäljaravtalet som slutligen citerar dig det lägsta priset.
4

Leta efter bevis för att få ner priset ännu lägre innan du besöker generalagenten. Edmunds.com erbjuder verkliga marknadsvärde (TMV) verktyg (se avsnittet Resurser) för att hitta det verkliga värdet av en begagnad bil, utan kostnad. Kör rapporten, skriva ut den och ta den med dig till återförsäljaren för att använda som bevis för att få ner priset.
5

Visa att du kan vänta med att köpa en begagnad bil. Berätta för försäljaren att du tänkte väntar på att få bilen, men att en hel del kunde övertyga dig att köpa förr. Fråga försäljaren om han kan ta sin begärda priset lite lägre. Om han balkar, föreslå din egen figur och dra ut din stödja forskning för att motivera ditt erbjudande.
6

Vara redo att gå bort från en affär som du inte gillar. Ge försäljaren ett sista erbjudande som du skulle vara villig att acceptera och lämna dina kontaktuppgifter i fall han senare beslutar att ditt pris är acceptabelt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77557.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.