Hur du köper en begagnad 1993 Lexus ES300

Att hitta en begagnad 1993 Lexus ES300 kan ta lite skur i ditt område. Processen, behöver emellertid inte vara stressande. Du bör vara beredd att köpa antingen från en återförsäljare eller privatperson. Efter några grundläggande riktlinjer kan göra att hitta den 1993 Lexus ES300 till ett anständigt pris ganska lätt. Saker du behöver
Internet
Visa fler instruktioner
1

Sök efter lokal 1993 Lexus ES300 listor på nätet. Använd webbplatser som online-platsannonser webbplatser och www.autotrader.com att hitta listor i ditt område. Skura igenom lokala tidningar samt.
2

Kontakt varje säljare lista de ES300 till ett rimligt pris. Ring dem och be att ordna ett möte för att se bilen. Fråga dem över telefon om några viktiga frågor du bör veta om förskott. Addera 3

Besök säljaren och ta en ordentlig titt på bilen. Leta efter någon betydande skada på fordonet och fråga om det. Informera säljaren om att du vill ha en mekaniker inspektera bilen. Om säljaren är seriös om att sälja bilen, kommer han eller hon samtycker till detta.
4

Kontakta en lokal återförsäljare som tillhandahåller tjänsten för Lexus fordon. Schemalägg en av sina mekaniker att träffa dig och säljaren att inspektera fordonet.
5

Lägg ett bud till säljaren, om ES300 passerar kontrollen. Erbjuda ett pris rimligen lägre än det begärda priset. Var inte rädd för att pruta lite för ett bra pris. De flesta säljare kommer att följa upp till en punkt. När ett pris har avtalats, ordna betalning och för över vehikeln till ditt namn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77743.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.