Svenska Bil >> Auto Repair >> Flat Tires >> Content

Hur man reparerar, Plug & Patch en Tire

En punktering på grund av en spik eller skruv kan vara en frustrerande upplevelse --- särskilt på ett däck med bara några miles på den. I stället för att byta ut däcket, köpa en däckreparationssatsen och fixa däcket själv för en bråkdel av kostnaden. En korrekt installerad plug patchar hålet och tätar punkteringen tillräckligt nog för att återupprätta en lufttät tätning och få dig på din väg. Saker du behöver
Bil jack
Däck järn
Skruvmejsel
Tänger
däckreparationssats
Clippers
Visa fler instruktioner
1 < p> Jack upp din bil med din bil domkraft. Lossa muttrarna med däck järn, och ta bort däcket. Hålla fordonet stabilt under denna process.
2

Inspektera däck för att lokalisera det föremål som orsakar däcket att gå platt. Om objektet är en skruv och huvudet förblir oskadad, ta bort den med en skruvmejsel. Om objektet är inte en skruv eller huvudet har lidit skada, dra ut den med tång.
3

Öppna reparationskit och lokalisera rasp verktyg som liknar en rundfil. Sätt rasp i punktering, vrida det medurs tills du har helt införda den. Låt verktyget i hålet.
4

Leta pluggarna i reparationssats, och ta bort en. Leta resterande verktyg i satsen, som liknar en stor nål med ett öga. Nyp ena änden av pluggen, och tråden är halvvägs igenom nålsögat.
5

Dra rasp verktyget ur däcket, vrida den medurs. Sätt omedelbart nålsögat verktyget, och sålunda pluggen i hålet.
6

Skjut in verktyget i däcket, medsols, vilket kommer att kräva en viss kraft. När 1/4 till 1/2 tums av pluggen förblir utanför däcket, dra ut verktyget. Pluggen stannar kvar i däcket med två ändar sticker ut.
7

Clip ändarna på plugg med din clipper så de ligga jäms med däckets slitbana.
8

Pumpa däcket till de rekommenderade specifikationerna. Montera däcket på bilen, korrekt åtdragning klackarna nötter med din däck järn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/flat-tires/70835.html

Previous:
Next:

Flat Tires

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.