Vad är en pneumatisk Wheel?

Pneumatiska hjul används på många lågvarviga fordon. Faktum är bildäck baserade på den pneumatiska hjul. Pneumatik är en typ av teknik som bygger på luft för att skapa rörelse. Teknik

pneumatiska hjul funktioner från möjligheten av lufttrycket för att fungera som en stötdämpare och att bidra till att skapa rörelse. Dessa hjul kan snurra och greppa marken för att flytta olika maskiner och fordon. Inne i hjulet är en innerslang som är fylld till en viss lufttryck.
Hittade Typiskt

Luftgummihjul finns på lågvarviga fordon som väger mindre än 500 pounds . Räkna med att se en pneumatisk hjul på skottkärror, cyklar, traktorer, modeller, skotrar och snöslungor. De små hjulen som finns på hjul för att flytta skåp och andra möbler är alla pneumatiska hjul.
Specifikationer
p Det finns flera olika specifikationer för pneumatiska hjul. Hjulet diameter kan variera som kan bredden av slitbanan. Normal vikt eller belastningsområden kapacitet utgör 300 till 500 pounds. Det finns även hög belastning pneumatiska hjul som kan hantera dokument som väger tusentals pounds. Dessa använder standardiserade kullager och kan ha olika bore längder.
Fördelar

Pneumatiska hjul har många fördelar eftersom de är korrekt dämpa belastningen och kan rulla över hinder lätt. De ger utmärkt skydd för både golv och jord liksom lasten. Dessa hjul varar mycket längre än andra hjul, har hög stötdämpning och kräver mycket mindre underhåll.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/tires/98169.html

Previous:
Next:

Däck

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.