Hur du köper Återvunnet gummidäck

Köpa återvunna gummidäck är ett sätt att stödja processen för återvinning och minska din miljöpåverkan genom att hålla gamla däck av deponier. Oavsett om du vill köpa återvunnet gummi däck för din bil, eller att bygga en utomhus däck gunga för barnen, återvunna däck är lätt tillgängliga i butiker auto del och på Internet. När du väljer återvunna däck, är det viktigt att välja rätt storlek och typ av däck till din bil, och det område där du bor. Kraftiga vinterdäck kommer att bli viktigare i New England än i södra Kalifornien, till exempel. Instruktioner
1

Kontakta lokala bildelar butiker och återförsäljare däck för att avgöra om de bär återvunna gummidäck i deras butik. Du hittar en fullständig lista över lokala återförsäljare i de gula sidorna i din telefonbok genom att söka under "bildelar", "däck" eller en närliggande term. Om de inte bär återvunna gummidäck i butiken, fråga om de kan specialbeställa däcken eller om de känner till andra återförsäljare där återvunna däck kan köpas.
2

Sök på Internet för återvunnet gummidäck återförsäljare. Många återförsäljare finns på World Wide Web som Green Diamond Tire. Online detaljhandeln webbplatser såsom tradekey säljer även återvunna däck till allmänheten. På greendiamondtire.com, kan konsumenter söka efter lokala återförsäljare som säljer Green Diamond Däck i deras område. Tradekey däck kan köpas direkt på nätet.
3

Slå upp den exakta storleken på däcken du behöver för din bil i dig bilens bruksanvisning om du köper däcken på nätet. Detta kommer att se till att du köper däck som kommer att vara säkert och funktionellt. Om du köper däck via en lokal återförsäljare, boka tid för att få dina nya återvunna däck installerad. Återförsäljaravtalet kommer att säkerställa att rätt stora däck läggs på din bil. Om de inte har återvunna gummidäck i den storlek du behöver, kan de släpper sannolikt en speciell ordning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/tires/98105.html

Previous:
Next:

Däck

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.