Hur konvertera en last van till en Camper

Cargo skåpbilar är mycket större än typiska passagerare och minibussar, vilket gör dem idealiska för en husbil ombyggnadsprojekt. Möjligheterna är nästan oändliga när du planerar din husbil konvertering. Visst, några av de grundläggande överväganden är hur många personer som kommer att ockupera husbilen, vilka typer av uppvärmning och matlagning källor du vill, vad bekvämligheter du inkludera (t.ex. en TV, toalett och handfat), och hur mycket pengar du vill spendera. Om du inte redan äger en van, måste du hitta en, med tanke på dina personliga behov och de uppgifter som krävs för van, såsom berg resor. Saker du behöver
Planer
Broom
Vakuum
rengöringsmateriel
Plywood plåt
Lumber
Saw
Skruvar
skruvmejsel
mutterdragare
Bultar
Vinkelbeslag
Rostfri skål
djupt cykel batterier
Visa fler instruktioner
1

Skapa en lista över objekt som du vill inkludera i husbilen när van omvandlas. En säng, kylskåp, mikrovågsugn, TV eller nöjescentrum, toalett och handfat, mattor och värme-och elförsörjning makt är alla alternativ.
2

Se till att din van är stor nog att rymma din önskelista . Det finns olika storlekar av skåpbilar, med olika längder, bredder, head-room clearance och kubisk utrymme.
3

Draw planer med ditt objekt lista och Van dimensioner.

4

Ta bort last-området säten och rengör van ordentligt. Sopa, dammsuga och rengöra alla väggar och golv.
5

Välj en plats för sängen (över baksidan av förar-och passagerarsätet eller bredden på baksidan av van är bra alternativ ) och förankra en 3/4-tums plywood bas i golvet med de många lediga plats-ankare hårdvara på golvet.
6

Konstruera sängram med 2 av 2 timmer. Detta görs bäst utanför van (förutsatt att det är möjligt att montera den färdiga sängen i van efteråt). Du kanske vill inkludera utrymme inom ramen för förvaring under sängen.
7

Fäst sängram med plywood basen med hjälp av fästvinklar och skruvar eller helt enkelt vinkel skruvar borrning genom sängram och in i bas.
8

Bygga ett köksbord eller disk. Fäst den på väggen eller golvet längs ena sidan av van. Om du ska inkludera en propan eller fotogen spis, medger utrymme under bordet för att rymma tanken. Om du ska använda en elektrisk värmeplatta, har du plats under disken för en liten mikrovågsugn och /eller kyl. En 800-watts mikrovågsugn modell bör tjäna dina behov och använda begränsad makt.
9

Installera en diskho, antingen bredvid köksbordet eller i bänk. En stor rostfri slask skål - med en stor läpp - kommer att göra susen. Skär ett hål i bänk och sätt skålen i öppningen. Läppen eller skålens kant kommer att hindra den från att falla igenom. Skålen kan fyllas att diska eller dig själv, sedan bort för att tömma ut vattnet. Du kan skära ett hål i skålen botten och installera ett avlopp, som består av ett rör och behållare under disken för att fånga vattnet.
10

Montera två eller tre djupa-cycle batterier för kraftbehov. Ordna batterierna, som är tunga, runt van att jämnt fördela vikten.
11

Applicera några estetiska utnämningar såsom gardiner.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97305.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.