Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Det bästa sättet att suga gas från Auto Gas Tank

suga bensin från en bils bensintank kan vara knepigt, men processen är ganska enkelt när du lär dig hur. Du kanske vill undvika en resa in till stan för att få gas för din gräsklippare, du kanske har insett att du har dålig gas i din tank. Du kanske även vill garantera att din jordade tonåring inte kan ta hans /hennes bil ut på en tur när du är på jobbet ikväll. I vilket fall som helst, följ dessa tips för att få gas ut ur bilen och in i en container. Vad du behöver

Samla lämpliga material tillsammans och du kommer att ha gas som strömmar på nolltid. Allt du behöver är en längd av tre åttondels tum genomskinliga slangen finns på en järnaffär (troligen cirka sex meter kommer att vara bra), en godkänd bensindunk och förmågan att suga på en slang, enligt MisterFixIt.com.

Procedure

Shove ena änden av din klara slangen i bensintanken på bilen på samma plats där du brukar fylla upp. Du måste få i slutet av slangen under nivån för bensin för att suga till jobbet. Testa djupet av slangen genom att blåsa på den motsatta änden med en viss kraft. Om du hör bubblande, vet du att det är djupt nog. Helst du vill att det ska vara så djupt i gasen som du kan få it.Let röret sticker ut från tanken slingan ner och vila på marken, och sedan hålla den andra änden av slangen med handen ovanför gasen tank. Har din gasbehållare öppnas och redo att ta emot bränsle sitta på marken. Det måste vara lägre än nivån för gasoline.Begin suger på den öppna änden av röret och titta på när gasen kommer in i slangen, som den skulle genom ett sugrör. Var noga med att hålla änden av slangen ovanför nivån för gas och fortsätta suga tills gasen är ungefär en fot bort från munnen. Med slangen hålls rakt upp på en tillräckligt hög nivå, bör gasen vara instängd i hose.Lower slangen i öppningen av din behållare och se bränsleflödet in i behållaren. När behållaren har all gas du vill sätta i det, helt enkelt lyfta slangen tillbaka upp ovanför bensintanken nivå för att stoppa flödet. När du är klar, sakta ut slangen, hålla den höll hög att tömma eventuella kvarvarande gas tillbaka in i bilen, enligt Mr.FixIt.com.
Försiktighetsåtgärder

Var ytterst försiktig när hävert bensin, eftersom det finns risker förknippade med de olika kontakter som kan göras med ämnet under denna process. Faror inkluderar frätskador vid hudkontakt, illamående, kräkningar och buksmärtor från svälja bensin, och andningsstillestånd permanenta lungskador, koma och dödsfall kan bli följden av att andas in alltför många ångor eller suga flytande bensin i lungorna, enligt University of Virginia Hälsa System.Drill pumparna kan anpassas för att bilda den nödvändiga sug för att suga bensin, men de utgör också en fara när de används för att dra ut någon brandfarlig vätska.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135218.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.