Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Saker som luktar avgaser

Avgaser är farliga eftersom de innehåller kolmonoxid. Kolmonoxid produceras av förbränningsmotor i bilar, lastbilar och utrustning som använder en bensinmotor. Använd aldrig bensindriven utrustning i ett slutet utrymme. Poster såsom en gasdriven generator eller högtryckstvätt måste vara utomhus och bör aldrig användas inomhus. Hundra dödsfall inträffar varje år av kolmonoxidförgiftning och tusentals mer besöka en akutmottagning från allvarliga exponering. Ruttna ägg

ruttna ägg luktar avgaser. Den hemsk stank av ruttna ägg kommer från det bakteriella nedbrytning av protein i ägget. Detta ger den välbekanta lukten som alla hatar. I sitt naturliga tillstånd, har naturgas ingen lukt. För att göra det enkelt att upptäcka, producenter av naturgas injicera den med en stark, obehaglig lukt kallas merkaptan. Merkaptan och ruttna ägg luktar avgaser.
Raw Svavel blandas med vatten

svavelvätegas luktar avgaser. Svavel har faktiskt ingen lukt. Men när rå svavel blandas med vatten, skapar det H2S eller vätesulfidgas. Detta är vad vi luktade. H2S har lukten av ruttna ägg eller avgaser.
Avloppsvatten

Avloppsvatten backup oftast inträffar i hem eller företag som använder en septisk tank för avfall omhändertagande. Septisk systemet kan fungera bristfälligt, orsaka en lukt som påminner om avgaser eller ruttnande ägg. Slamavskiljare måste tömmas regelbundet beroende på antalet familjemedlemmar och användning. Under kraftiga regn, kan regnvatten orsaka orsaka avloppsvatten i tanken att svämma över, vilket skapar en obehaglig lukt likt avgaser.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135665.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.