Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Bränsle och körsträcka Tips för 1997 Lincoln Town Cars

The Lincoln Town Car har en 4,6-liters, V8-motor som ger ägare med 17 miles per gallon i staden och 25 på motorvägen. Känd för sina lyxiga bekvämligheter och högklassig fjädringssystem, kommer Town Car utrustad med luftkonditionering, elektriska fönsterhissar och lås och en kassettbandspelare. Förenta staternas Department of Energy rapporterar att Lincoln Town Car ägare som reser 15.000 miles per år kommer att betala cirka $ 2385 i bränslekostnader. Efter vissa tips inte bara kommer att förbättra din gas körsträcka, men kommer också att förlänga livslängden på din motor. Använd Overdrive


Lincoln Town Car är utrustad med en fyra-växlad automatisk växellåda som har en överväxel. Den överväxel minskar mängden energi din motor används vid körning i höga hastigheter. Förenta staternas Department of Energy uppmuntrar förarna att använda överväxel när du reser på motorvägen, det inte bara sparar pengar och förbättrar din gas körsträcka, det ökar livslängden på Lincolns motor
Använd. Farthållaren

En standardfunktion som ökar gas körsträcka på 1997 Lincoln Town Car är farthållaren. Förenta staternas Department of Energy uppger att sätta en farthållare när du reser på motorvägen kommer att öka din gas körsträcka eftersom det håller motorn på ett konstant varvtal. Avdelningen rapporterar att för varje fem miles över 60 miles per timme, kan en förare förvänta att betala ytterligare 24 cent per gallon bensin som köps.
Limit Idling

Eftersom 1997 Lincoln Town Car har en kraftfull 4,6-liters, 190 hästkrafter, V8-motor, ska förarna begränsa mängden tomgångskörning då i sina fordon. Tomgång fordon får noll MPGs och därmed slösa bort en hel del bränsle när inte i ett körläge. Avdelningen vidare att fordon utrustade med kraftfulla motorer, såsom den för en Lincoln Town Car, generellt kommer att slösa mer gas vid tomgång än mindre motorer.
Kontrollera din Trunk

1997 Lincoln Town Car är utrustad med ett stort bagageutrymme, men inte bära tunga saker runt. Förenta staternas Department of Energy rapporterar att fordon som transporterar en extra 100 pounds av vikt kan räkna med att få en sänkning av sin gas körsträcka med upp till 2 procent. Genom att ta bort tunga objekt från stammen, kan Lincoln Town Bilägare spara upp till 6 cent per gallon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135631.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.