Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur man kan förbättra MPG på en Suburban

Den Suburban är en stor Sport Utility Vehicle (SUV) som har en lång chassi och en rymlig interiör. Den stora storleken på Suburban bidrar till dess låga körsträcka per gallon (MPG). Nyare modeller får bara 21 mpg på landsväg och äldre modeller blir mindre MPG grund äldre teknik. Om du äger en Suburban, och vill ha bättre gas körsträcka i staden och på motorvägen, finns det några saker du kan göra för att minska din gasförbrukning. Instruktioner
1

Se till att din Suburban motor hålls i gott skick. Om du inte byter olja regelbundet eller ta din Suburban i att bli tittade över på de rekommenderade tider enligt tillverkarens schema, kan motorn utvecklar problem som kommer att minska din gas körsträcka. Syntetiska oljor eller naturliga oljor som behandlas med speciella anti-friktion tillsatser har varit kända för att förbättra din gas körsträcka med 12 procent.
2

Pumpa däcken till rätt styrka (skrivet på sidan av däck) och kontrollera dem regelbundet för att säkerställa att de håller uppblåsta. Om dina däck är för lågt, har bilen att arbeta hårdare när man kör, vilket kräver extra bränsle, och en lägre MPG.
3

Ta så mycket extra "saker" ur bilen som möjligt. Om din Suburban har en tredje sätesrad, ta bort dem och lämna dem hemma om du inte använder dem. Detta kommer att minska den totala vikten av fordonet och förbättra gas körsträcka.
4

Ta av extra tillbehör på din bil som ökar luftmotståndet, t.ex. bagagehyllor. Även om dessa inte har mycket effekt vid låga hastigheter, när du når motorvägshastigheter, de kan ha en stor inverkan på din gas körsträcka.
5

Ta motorväg vägar så mycket som möjligt, eftersom körning i stadstrafik kommer att drastiskt öka hur mycket bränsle din Suburban användningsområden. Undvik tomgångskörning i trafiken. Tomgång förbrukar gas, och minskar MPG.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135097.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.