Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur byta däck för att förbättra MPG

Förbättra gas körsträcka på din bil kan göras på många sätt, men den typ och skick dina däck har mycket att göra med det. Många förbättringar har gjorts i däcken under åren, och forskning har besvarat en massa frågor om hur man kan öka trafikarbetet. De vanligaste metoderna där gummit möter vägen vara att ändra däckstorlek, typ och skötseln. Instruktioner
1

Byt ut slitna och gamla däck. Däck som är slitna i allmänhet har mer motstånd på vägen, och detta kan sänka mpg betyg på din bil.
2

Ändra dina däck typ och storlek för att förbättra mpg betyg för din bil. Större däck skapar mer friktion, och off-road däck med tunga steg ofta har mer grepp och därför är mer motståndskraftiga mot ytan av vägen. Överväg att använda mindre däck med normal väg slitbanan för att förbättra mpg. Kontrollera bilens instruktionsbok för att säkerställa att mindre däck är lämpliga och säkra att använda på din bil.
3

Kontrollera dina däck 'balans. Ta bilen till din mekaniker och ha dina däck balanseras kan förbättra körsträcka. Däcken måste vara individuellt balanserade för att undvika oönskade skakningar och vibrationer vid körning vid måttliga eller höga hastigheter.
4

Har din bil linje. När bilen inte är korrekt inställd kan det dra åt sidan, vilket kommer att resultera i däcken bär ojämnt. Ett ojämnt slitna däck kan minska mpg på ditt fordon.
5

Håll dina däck ordentligt pumpade. Det rekommenderade lufttrycket för däcken finns vanligtvis i bilen manual. De flesta handböcker rekommenderar att hålla lufttrycket i dina däck mellan 32 och 35 psi.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135567.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.