Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur man kan förbättra den 1998 Tahoe bränsle körsträcka

På grund av sin vikt och storleken på dess motor, är det 1998 Chevy Tahoe inte den mest bränslesnåla fordon som hittats på vägen. Dess stora, 5,7 liter, V-8 motor och skrymmande kropp är representativa för SUV vurm. Det är också dessa egenskaper som förhindrar Tahoe bränsleekonomi. Om du har fyrhjulsdrift Tahoe, kan du räkna med i genomsnitt ca 13 mpg i staden och 16 på motorvägen. De två-hjulsdrift Tahoe förvaltar något bättre på 14 mpg /city och 18 mpg /motorväg. Instruktioner
1

titt på hur du kör din Chevy Tahoe. Körning SUV över 60 mph kommer att krympa din miles per gallon drastiskt, på grund av den kraft som behövs för att driva ett sådant stort fordon. Titta på din hastighet, köra mindre aggressivt och upprätthålla en tre-bil längd avståndet mellan Tahoe och fordonen framför dig.
2

Sök i Tahoe för någon onödig vikt och ta bort den. Onödig vikt kan ske i form av gamla sportutrustning, byggmaterial och verktyg. Oavsett vikt du bär i Tahoe som du inte behöver kommer att orsaka mer bränsle förlust. Till exempel har Federal Trade Commission uppgav att 100 pounds av extra vikt kan leda till en två-procentig minskning i gas körsträcka.
3

Ta bort alla eftermarknaden delar monterade på Tahoe. Om du har lagt till ljus, större däck, stål eller tyngre hjul, barer steg eller en del som lägger vikt eller ändrar aerodynamik i Tahoe, kommer detta sänka din bränsle körsträcka. Försök att hålla Tahoe så nära stock skick som du kan.
4

Kontrollera Tahoe vätskor, filter och däck regelbundet. Olja skall bytas var 3000 eller 4000 miles. När oljan byts, överväga att ersätta vanlig olja med syntetisk. Också granska luftfiltret och installera en ny, ren en om det behövs. Slutligen, se till att alla fyra däcken är helt uppblåst. Detta kommer att säkerställa Tahoe går så smidigt /effektivt som det möjligen kan, vilket kan översättas till förbättrad gas effektivitet.
5

Välj ett alternativ för långa resor, ärenden eller pendlar. Oavsett vad du gör, kan Tahoe inte vara så bränslesnåla som en mindre bil utrustad med en mindre motor. Således kan du spara gas och pengar genom att använda en ekonomisk bil i stället för Tahoe. Använd Tahoe när det behövs, men kombinera dina ärenden till en enda resa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135503.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.